No Al Racisme

Páginas: 4 (988 palabras) Publicado: 17 de abril de 2015
No al racisme

Per començar primer hem de saber que és el racisme: és una ideologia que defensa la superioritat d'una raça enfront de les altres.
Tot això prové principalment de l'entorn i delsvalors que ens ensenyen des de petits. El odiar una persona per algunes d'aquestes raons és tan absurd que no s'adonen que defensen. Fent un recorregut per la història, notem un clar exemple que marc almón. La ideologia nazi, que defensava la puresa racial, volia tenir una raça perfecta, arribant al punt d'eliminar als que no siguin d'ella. L'home pot arribar a sobrepassar un límit que arriba aprovocar això o més actes, perdent així el judici. LA RAÓ
Ciutat meridiana és un barri multicultural, on viuen persones de moltes parts de món, però alguns han notat un cert menyspreu per ser d'un altrelloc, veient signes nazis dibuixats al seu edifici o l'allunyament dels seus veïns. Per a mi estar envoltat de persones de tants llocs és com viatjar sense sortir del país, t'enriqueix en molts sentits,coneixes coses d'ells, la seva religió, els seus menjars, la seva cultura i també adonar-te que el fet que no siguem del mateix país, tenim bastants coses en comú. MOLT D’ACORD
Ara molts institutsintervenen en aquest tema per prevenir-lo, ensenyant nous valors als nens o joves per canviar la seva forma de pensar. Nosaltres mateixos també podem aportar la nostra manera de pensar a veure si passaaixò a la persona que ho fa, com? mitjançant el diàleg.
UNA MICA CONFÚS PER MANCA DE PUNTUACIÓ I CONNEXIÓ
Explicar qui és el mateix, i que ha de respectar l'altre.
NO S’ENTÉN GAIRE
A vegades aquestadiscriminació es genera per què no es coneixen a si mateixos, ja que això és el més difícil, i el més fàcil és criticar a altres per la seva forma de ser, fins i tot arribar fins a l'odi.
No continuemper aquest camí, hem de donar-nos compte ADONAR-NOS
que tots som iguals. Se suposa que som la nova generació, no seguim portant el mateix ideal que altres, sinó un de nou. Ment nova, vida nova.
8...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Racismo
  • Racismo
  • Racismo
  • el racismo
  • Racismo
  • Racismo
  • Racismo
  • Racismo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS