No En Bacil·Lis

Páginas: 2 (334 palabras) Publicado: 2 de noviembre de 2012
No em bacil·lis

♦Resum

Una nit la senyora Blach va entrar a casa de Julia, la seua veina, perque havia sigut desvelada pels lladrucs de Grisa, la gossa de Julia. Quan va entrar ala casa es va trovar a Julia morta al seu quart i va cridar a la policía.
Al laboratori, Anna y Mariùs, menbres de l’equip de Julia, están extranyats per la seua mort, ya que al pareixerJulia havia mort per l’infecció del bacteri CN alfa, que no més ataca el bestiar. Anna està molt extranyada per la mort de Julia i te sospites de que no haja sigut un accident, ya que Juliaseguía de forma extricta les mesures de seguretat.
Amb ajuda de Lluís, el missatger del laboratori, i els seus amics busquen respostes del perque de la mort. Tots tenen com a sospita unassasinat y com a assassins a Mariùs, que estaba completament enamorat de Julia (encara que ella no li volia) i Carme, la que sustituiria a la Julia en l’investigació. (Durant l’investigació deAnna, Lluís i la colla, Anna i Lluís es fan nois).
Anna acusa de forma més o menys discreta a Carme de l’assassinat, pero ella confesa que ella no ha sigut i descobreixen que Julia haviasigut assassinada per el Mariùs. Al laboratori per accident es va crear una mutació del CN alfa, anomenat CN simplex. Aquest bacteri atacaba als humans pero sense ajuda dels anitibiotics no eraperillos, cosa que el Mariùs va procurar que hi els prenguesi per a matar-la.
Al final de la história la policía te una ordre de busca i captura per a Mariùs.

♦Personatges
♣Anna:Protagonista, ajudant de Julia al laboratori i bióloga.
♣Lluís: Personatge secundari, missatger del laboratori.
♣Mariùs: Biolec, estaba al grup de laboratori de Julia i enamorat de la mateixa.♣Julia: Cap de l’equip del laboratiri.
♣Senyora Blach: Veina de Julia.
♣Carme: sustituta de Julia i biologa.
♣Pep, Albert, Laura i Kiko: Amics de Lluís.
♣Rosa: Cambrera d’un bar.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS