No Esta Escrit A Les Estrelles

Páginas: 6 (1443 palabras) Publicado: 8 de diciembre de 2014
“NO ESTÀ ESCRIT A LES ESTRELLES”


2. EXPLICA L’ARGUMENT: tot diferenciant el plantejament, el nus i el desenllaç. (entre 20 i 30 línies)

La novel•la parla de la Hazel, la protagonista de la historia. És una noia especial, té càncer. Càncer de pulmó i malauradament no li poden salvar la vida, però si allargar-la tot el que puguin. La Hazel és molt conscient del que li passa, i diuque esta be, però tot i així, la seva mare la porta a un Grup de Suport per a nois i noies amb càncer perquè es veu que ajuda a no pensar en el mal i també pot expressar-se davant dels seus companys i compartir cadascú la seva pròpia historia.

Al principi no li fa gaire gracia anar al Grup, fins que coneix a l’Augustus Waters, un noi bastant atractiu un any mes gran que ella. Al acabar lasessió ell s’apropa a la Hazel, i la convida a anar a veure una pel•lícula a casa seva. A partir d’aquell moment la seva relació es va fent cada cop mes forta. I mentres son junts parlen de les seves coses per poder conèixer-se millor. Parlen dels Estímuls, que son frases apuntades en paper enganxades per la casa que van donant ànims. I la Hazel li parla sobre Una aflicció imperial, es un llibre d’unautor que li agrada molt. I l’Augustus se’l llegeix. A les hores, quan l’ha acabat, decideixen conèixer a l’escriptor, en Peter Van Houten, i utilitzaran L’ÚLTIM DESITG de l’Augustus pes viatjar. Els nois deixen el grup mentre son fora, a l’Isaac que pateix per al seu ull. Però saben que tornaran aviat. Desprès de la decepció d’en Van Houten, decideixen gaudir de la seva companyia, l’un de l’altreper que en realitat s’estimen. I la Hazel diu varies vegades que te por de ser una granada i destrossar el cor de tots els que la envolten, per això no es vol relacionar amb gaire gent, el que no sap, es que en realitat la granada el l’Augustus i no ella perquè no li ha explicat la realitat del seu cas i que no nomes li falta una cama sinó que no li queda gaire temps per gaudir de la vida. Tot iaixí aprofiten cada instant per estar junts. Fins que malauradament arriba la mort d’en Gus. I si que resulta ser una granada, ja que quan la Hazel vol escriure-li alguna cosa a les xarxes socials, veu a molta gent de la que n havia sentit mai a parlar, cosa que ella vol evitar.
Encara que la historia n acaba aquí, perquè en Van Houten decideix assistir al funeral de l’Augustus i desprès esretroba amb la Hazel, a la qual demana disculpes pel que va passar al viatge.
A les hores, la Hazel, busca algun text que li hagi deixat en Gus abans de deixar-la per a ella, però no hi ha res, nomes quatre fulls absents d’una llibreta que s’hauran perdut o llençat, fins que gracies a una trucada de la seva millor amiga, la Kaitlyn, descobreix que en Peter qui la te, perquè anava dirigida cap a ell, iaquella carta contenia el text que l’Augustus li havia promès, el trobarà molt a faltar, però no trigarà a veure’l.


3. TEMPS I ESPAI: Quan i on passa l’accio?

La historia es desenvolupa a Indiana i una part a Amsterdam, que es on van de viatge per poder coneixer a en Peter Van Houten. La accio passa a l’actualitat, es a dir que esta en present i no especifica l’any.

4. Fes un esquemadels personatges i les sever relacions. Desprès fes la descripció física i de caràcter dels personatges mes importants. (5 línies de cadascun)

Hi ha la Hazel Grace 16 anys, els seus pares, i no te germans. Te els cabells curts, ulls verds i pateix càncer als pulmons, ja que s’omplen d’aigua i no pot respirar, sempre porta un aparell amb ella que l’ajuda a respirar i a que els seus pulmons facinde pulmons. Porta una cànula al nas amb oxigen per respirar millor.
Despres l’Augustus te 17 anys té càncer als ossos i li falta una cama , encara que te molt poca esperanca de vida. Es caracteritza per ser atractiu i té els ulls blaus, te una relació molt especial amb la Hazel. Te dues germanes de 28 anys amb fills i casades. Utilitza el seu últim desig per marxar a Amsterdam amb la Hazel i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Nuestro destino no esta escrito ni en las estrellas ni en los genes
  • Las estrellas
  • Estrella
  • Las Estrellas
  • estrella
  • las estrellas
  • estrellas
  • estrellas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS