No Existe Párvulo Que No Quiera Descubrir El Mundo

Páginas: 3 (750 palabras) Publicado: 24 de octubre de 2015
1. “No existe párvulo que no quiera descubrir el mundo”

Avui, dimarts 10 de Març, en la contra de la Vanguardia hi ha un article publicat per Richard Gerver, un expert en educació, el qual et fareplantejar la visió de l’educació actual. Gerver va ser mestre i va dirigir una escola durant 20 anys. Ell creu que tots naixem creatius i innovadors.
Arrel dels canvis en la societat actual, entreaquests, l’expansió de la tecnologia, Gerver es pregunta en quin tipus d’adult s’han de convertir els alumnes per desenvolupar-se plenament en el futur. Ens diu que tots aquests canvis, requereixen unentorn educatiu actiu, el qual no ensenyi als infants a escoltar asseguts i en silenci, ni a memoritzar i verificar el què han après mitjançant proves escrites.
Considera que l’educació ha de basar-seen l’experiència, la resolució de problemes, la innovació i la col·laboració. I que qui realitza aquest canvi són les mateixes persones. Tanmateix, creu que els infants han d’allunyar-se de lestaules i cadires i, que els docents s’allunyin també d’estar davant d’ells explicant-los la lliçó. Hem d’aconseguir crear un aprenentatge més contextual, que no sigui abstracte.
El que ha creat ell en unaescola és una microsocietat que reflecteix la vida real per a que els alumnes puguin autogestionar-se. Tenen el seu propi sistema polític, emissores de televisió i radio, i gestionen els seuscomerços i museus, és a dir, tot el que es troba en una societat real. No tenen deures, ja que creu que no existeix evidència de que marquin una diferència positiva, sinó que considera que l’escola had’inspirar als infants i deixar-los espai seguint-los de ben a prop.
Ens diu que el problema ve donat perquè la majoria dels polítics consideren que la única manera d’aconseguir l’èxit, és concentrant-se enl’eficiència i la competència i, que estan molt equivocats. No ens hem d’obsessionar amb les qualificacions i els resultats acadèmics, sinó que hem de potenciar capacitats com la intel·ligència...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Descubrimientos Del Mundo
  • descubriendo el mundo
  • A QUE EDAD DESCUBRE EL BEBE QUE EXISTE
  • El mundo no existe sin memoria
  • Tipos de monedas que existen en el mundo
  • Todavia existen romanticos en el mundo
  • Existen La Escritura En Todo El Mundo
  • Lo peor que existe en el mundo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS