No logo

Páginas: 3 (586 palabras) Publicado: 25 de agosto de 2010
NO LOGO
El poder de las marcas

02/09/2010
Ciencies Socials Aplicades al Interiorisme
2on ESDI

INTRODUCCIÓ

No Logo es un llibre que tracta d’explicar per que la gent critiquen les gransmarques, les empreses que hi ha radere d’elles, les formes que utilitzen per invair tots els racons de la ciutat amb publicitat. Naomi Klein, la autora del llibre, desvetlla molts datos interesants iles estratègies que s’amaguen realment radere de les grans corporacions i de les marques que a tots ens resulten familiars.

El llibre, analitza la influencia de les marques en la societat actual.Aixi ens explica com va canviar el mon de les marques en les ultimes dècades del segle XX, i com les estratègies de màrqueting i publicitat de les empreses van passar de estar centrades en el producte aestar centrades únicament en les marques. Alguna de les marques que trobem al llibre, son Marlboro, Nike, Disney, stuarbucks, McDonald’s,...la majoria son marques molt conegudes a Espanya.

Sembleque en general les empreses que hi ha radere de totes aquestes marques, van decidir en un moment donat que la marca es mes important que el propi producte o servei que venen. Les empreses van gastargrans quantitats de diners en desenvolupar les seves marques, la major part de les inversions generalment era amb publicitat en diferents formats. Van passar a vendre els seus productes a preusdesproporcionats davant el cost real d’aquest. Al mateix temps va retallar els costos de producció al mínim. Les matèries primes, la producció, el producte, inclús els treballadors, van acabarconsiderant-se una carrega absurda per a l’empresa. Així, es com els països rics, transformen els seus sistema productiu, i apareix el procés de deslocalització, creant així els barris fantasmals a les gransciutats industrials. La pròpia Naomi Klein viu a Canada en un d’aquets barris. Moltes de les fabriques d’aquestes marques tan conegudes van deixar el seu país d’origen per desviar la producció als...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Logo
  • Logos
  • logos
  • logos
  • Logo
  • LOGOS
  • no logo
  • Logo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS