No Logo

Páginas: 3 (735 palabras) Publicado: 22 de noviembre de 2012
1. Quan surten les marques i perquè? Quina funció compleixen?
Les marques van aparèixer quan la producció en massa va inundar el mercat de productes idèntics, necessitant de les marques perdiferenciar-se. No obstant això, a la fi de 1940 les empreses van començar a percebre que podien tenir una identitat de marca (una “consciència empresarial”). En aquest sentit, la idea que van elaborar elsteòrics de la gestió d'empreses a mitjans de la dècada de 1980, segons la qual les empreses d'èxit no han de fabricar productes sinó marques, va contribuir a afermar aquesta nova cultura empresarial.2. Com aconsegueixen les grans marques que molta gent les compri?
El que les empreses fan és vendre els seus productes com un estil de vida més que com el producte en sí mateix. Veiem molts exemplesd’aquesta situació: Disney amb la idea de família unida o Tommy Hilfiger amb la idea de l’individualitat són uns exemples. D’aquesta manera la gent es sent identificada amb les principals marques iaixò fa que es decantin per aquestes.

3. Com aconsegueixen les grans marques agradar a la gent?
Les grans marques el que fan és crear com una mena d’atmosfera on les idees dels seus productes estanrelacionades com si fossin part del quotidià, és a dir, de cada persona individualment. Moltes d’aquestes empreses utilitzen a persones importants per a que el consumidor les relacioni amb el seuproducte. Veiem l’exemple d’Apple amb l’eslògan Think different on a l’anunci hi veiem imatges de persones que han deixat petjada a la història de la humanitat com és el cas de Ghandi o Martin LutherKing.

4. Com abarateixen costos les grans marques?
Per reduir costos les grans marques el que decideixen és fabricar els seus productes (o gran part d’aquests) a països on les llei laborals idefensores dels treballadors estan molt endarrerides; d’aquesta manera poden fixar uns salaris baixíssims treballant un gran número d’hores. D’aquesta manera els seus beneficis augmenten de manera...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Logo
  • Logos
  • logos
  • logos
  • Logo
  • LOGOS
  • no logo
  • Logo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS