no se que subir

Páginas: 5 (1140 palabras) Publicado: 9 de enero de 2014
Introducció
Al llarg d’aquests anys, he estat jugant a futbol molt de temps en un equip federat, i m’han entrenat diferents tècnics i cada un d’ells ho ha fet utilitzant metodologies molt diferents. Per aixó he trobat interessant investigar sobre l’aprenentatge motor del futbol, i les diferents metodologies d’aprenentatge d’aquest esport.

Aquest treball de recerca pot ser molt interessantper poder adonar-me de les diferents metodologies d’entrenament i estils d’aprenentatge dels diferents tècnics de la Unió Juvenil Cunit.

Per dur a terme la investigació sobre la metodologia i dels estils d’entrenament dels diferents tècnics realitzaré un estudi sobre els entrenaments de tres categories diferents (Juvenils, Infantils i pre-benjamins) d’un equip d’un poble local, com el Cunit.Voldria analitzar l'estructura dels entrenaments, i estàn ben estructurats en escalfament, part pricipal i torndada a la calma. A banda, també investigaré el tipus de metodologia que fa servir cadasún dels entrenadors, També voldría investugar les diferents maneres de comunicar-se dels entrenadors amb els seus jugardors amb relació de la seva edat.

A la vegada que observar i analitzar siels entrenaments son analític o globals, també si els entrenadors, en alguna part del entrenament (escalfament, part principal i/o tornada a la calma) realitzen alguna activitat més infantil per a que els jugadors treballin el que l’entrenador vol, però d’una forma més divertida.

Aquest treball de recerca serà un treball molt constructiu perquè augmentarà els meus coneixements sobrel’estructura de la sessió, metodologies d’entrenament, i comunicació verbal. A la vegada que exercitar la meva capacitat d’observar i analitzar entrenaments de futbol.

















Objectius:

1- Comprovar la correcta estructuració de les sessions d’entrenament de cada categoria.

2- Identificar les diferents metodologies d’entrenament de les categories.


3- Analitzar laintervenció de l’entrenador mitjançant els feed backs en relació a la categoria.


Hipòtesi
En aquesta investigació que realitzaré sobre les diferents metodologies d‘entrenament que es poden efectuar a l’hora de practicar futbol, lo mes probable serà que els nens mes petits faran entrenaments més globals que els de una categoria superior, i també que a l’hora de comunicar-se l’entrenador amb elsjugadors serà molt diferenciada entre les categories d’edat més petita amb els de categoria més gran.

La meva hipòtesi abans de realitzar la meva investigació penso que es diferenciarà els nens de les categories mes petites amb menys edat, faran activitats mes globals i no es centraran en practicar un sol moviment o una sola técnica o jugada per a un partit, i les practicaran amb activitats jugades,que siguin jocs com el pilla-pilla però amb pilotes als peus, activitats que no siguin molt pesades i siguin mes divertides per als nens de menys edat i no s’avorreixin i s’ho passin bé. Crec que els entrenadors d’aquestes categories no li comunicaran que estan fent una activitat malament, sinó que li ajudaran i li corregirà el que han de fer repetints-ho les vegades que facin falta.

Encomptes els nens de mitjana edat, de 12-13 anys, faran activitats més analítiques com llançaments de falta o de córners, on les podran efectuar a la hora de la veritat en un partit. També practicaran mes l’hora de situar-se al camp. Principalment, les activitats que faran, les faran per a poder utilitzar-les al camp en un partit. Efectuaran menys activitats en forma de jocs, però les faran, ja queencara son nens i sempre es millor jugar al pilla-pilla on es diverteixen, que fer 10 avorrides voltes al camp per escalfar. Els entrenadors d’aquestes categories, ja els farà pagar un càstig si no posen atenció o no efectuen bé l’activitat, no com els de la categories anterior. Aquí els entrenadors els hi dirà quan fan malament una activitat i la corregiran com pugin, encara que, si no fan cas el...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Por subir algo
  • Subir
  • Subir
  • Subir
  • No Se Que Subir
  • sube
  • Subir Por Subir
  • Subido

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS