Normas

Páginas: 7 (1552 palabras) Publicado: 24 de marzo de 2014







BATXILLERAT
Organització de curs



















www.escolaxarxa.cat ▪ PARE COLL, 3 ▪ 93 821 03 05

Avaluacions i recuperacions:

Avaluacions:

La nota final de la matèria ha de ser un nombre enter. Es tindran en compte les notes dels exàmens + treballs + exercicis... També es pot tenir present (a criteri del professor) l’actitud del’alumne/a:
Activa (+0,5 nota del crèdit aproximadament)
Passiva (-0,5 nota del crèdit aproximadament)


La nota final de la matèria serà la mitjana de les tres avaluacions, a partir de 5 .L'actitud també s'utilitzarà per arrodonir la nota .Si en alguna avaluació la nota és inferior a 5 l’alumne ha de recuperar.

En les recuperacions sempre compta l’última nota.

A final de curs quan esrecupera la 1a, 2a o 3a avaluació , s’hauria de fer un examen que puntués cada avaluació , per exemple dues preguntes de la 1a – puntua sobre 10, dues més de la 2a –puntua sobre 10- i dues de la 3a- puntua sobre 10. Aquesta seria la nota que s’hauria de posar, i que faria la mitja per posar la nota del curs ( ordinària).
L’examen final només es faria en l’avaluació extraordinària de 2n , al junyi de 1r al setembre.

Exemples: Matèries

1ª Ava.
2ª Ava.
3ª Ava.
Final
4
4
5
4
5
5
4
4**
6
6
3
4**
7
6
6
6/7*
6
6
7
6/7*


* Segons criteri del professor i actitud de l'alumne.
** Només s’ha de fer la mitjana amb les matèries aprovades .

Els alumnes que no entreguen els treballs, no poden presentar-se als exàmens, ni a les recuperacions trimestrals finsque l’entreguin.


Amb la nova normativa no s’ha de fer la nota de final de cicle. La nota de final de batxillerat es la mitjana ponderada de totes les matèries de primer i de segon.

Exàmens parcials. Cada trimestre es donaran notes parcials al tutor, per tal que pugui informar als pares, abans de l’avaluació. Aquestes notes poden ser el resultat d’exàmens o d’exercicis. Durant el curss’especificarà calendari i graella.
Els exàmens parcials no es podran repetir. Si els pares o tutors justifiquen la falta , l’alumne/a tindrà un No presentat i si no la justifiquen un zero. El professor afectat comunica als pares que el seu fill no ha fet el parcial.

Per tal d’evitar possibles fraus en un examen,els alumnes han de portar el mínim material: bolígraf, calculadora..( l’estoig nocal). L’enunciat de l’examen (primer full) es farà en el format propi de l’escola.

Els treballs i els exercicis han de tenir una presentació acurada, sense faltes ortogràfiques ni d’expressió, i utilitzant el llenguatge propi de cada matèria. En cas contrari, no es corregiran i s’hauran de repetir.

Exàmens : les respostes que estan mal presentades i mal redactades no puntuen .
Es traurà0,1 punts per cada falta d’ortografia i/o presentació ( no només per les faltes bàsiques )fins arribar a un màxim de restar 1 punt a la nota de l’examen.
Els/les alumnes que acreditin dislèxia amb un certificat mèdic, només se’ls hi comptarà les faltes de l’ortografia bàsica.


.

Recuperacions:

Les recuperacions de la primera i segona avaluació, les programarà cada professor durant eltranscurs del segon i tercer trimestre respectivament.

L’alumne que vulgui pujar nota: la segona nota només farà baixar la primera de l’avaluació quan sigui inferior a 4 , en aquest cas es farà la mitjana amb la primera.

Justificants mèdics . No se’n demanen , en tenim prou amb el justificant dels pares o tutors.


Control de faltes, faltes d’assistència i retards :

ProfessorsEls professors hauran d’entrar puntualment a les classes .
Hem de tenir en compte que aquests curs tampoc tocarà el timbre. En cas que un professor no pugui assistir a la seva classe, ho comunicarà a la Magda, per tal de programar la seva substitució.
Si un professor ha de sortir de la seva classe, procurarà que el substitueixi el de permanència per tal de no deixar els alumnes sols....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Normas
  • Normas
  • Normas
  • Normas
  • Normas
  • normas
  • normas
  • normas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS