NORMATIVA CONTRACTACIÓ ADMINISTRATIVA

Páginas: 4 (913 palabras) Publicado: 1 de noviembre de 2015
ELS CONTRACTES ADMINISTRATIUS
Els contractes del servei públic es regulen pel Reial Decret Legislatiu 3/2011, de 14 de novembre, pel qual s’aprova el text refòs de la Llei de contractes del sectorpúblic. Aquest Text refos integra la Llei 30/2007, de 30 d’octubre de contractes del sector públic i les disposicions en materia de contractació del sector públic en normes amb rang de llei.
Aquesttext refòs que els contractes del sector públic incorpora aquestes directives comunitaries:
Directiva 2004/18/CE del Parlament Europeu i del Consell de 31 de març de 2004 sobre coordinació delsprocediments d’adjudicació dels contractes públics d’obres, de subministraments i de serveis.
Directiva 2007/66/CE del Parlament Europeu i del Consell de 11 de desembre de 2007 per la qual es modificales Directives 89/665/CEE i 92/13/CEE del Consell en el que respecta a la millora de la eficacia dels procediments de recurs en matèria d’adjudicació del contractes públics.
Com normes reglamentariesdestaca al Reial Decret 1098/2001, de 12 d’octubre pel qual s’aprova el Reglament General de la Llei de Contractes de les Administracions Públiques, que segueix en vigor en el que no s’oposi al textrefos de la Llei de contractes del sector públic i el Reial Decret 817/2009, de 8 de maig pel qual es desenvolupa parcialment la Llei 30/2007, de 30 d’octubre, de contractes del Sector públic.
Aquesttext refos te per objecte regular la contractació del sector públic, a fi de garantir que la contractació s’ajusti als principis de llibertat d’accés a les licitació , publicitat i transparència delsprocediments i no discriminació e igualtat de tracte entre els candidats, i d’assegurar, en connexió amb el objectiu de l’estabilitat pressupostaria i control de despeses, una eficient utilitzaciódels fons destinats a la realització d’obres, l’adquisició de bens i la contractació de serveis mitjançant l’exigència de la definició prèvia de les necessitats a satisfer, salvaguarda la lliure...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Normatividad administrativa
  • Normativa Vigente Aplicable Y Tramitación Administrativa.
  • DERECHO ADMINISTRATIVO Caso práctico sobre el sistema normativo.
  • Descripcion De Normativas , Delitos Y Faltas Administrativas Al Equipo De Computo
  • Evolución normativa carrera administrativa
  • Bases normativas del derecho administrativo
  • analisis de los principios normativos del procedimiento administrativo
  • Analisis De Los Principios Normativos Del Procedimiento Administrativo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS