Normes De La Convivencia

Páginas: 4 (940 palabras) Publicado: 22 de mayo de 2012
Normes de la convivencia
Ara exposarem una sèrie de drets per a les normes de convivència.
El dret a l’intimitat és una de les normes la qual s’ha de respectar per a una millor convivència. Ésimportant tindre un espai d’intimitat per aïllarse moltes vegades de la societat, per reflexionar, un lloc teu on tu decideixes el que s’ha de fer. Per això ningú pot invaïr la teva intimitat, son elsteus pensaments més profunds els quals no és poden desvelar, i es la teva manera de viure.
El respecte mutu és una de les normes de convivència més important, el respecte als altres ial revés, el respecte dels altres a tu. Es la base per a una bona relació entre dues persones, al igual de no burlar-se de discapacitats, ni de edat; ni tindre prejudicis per raça, sexe, color de lapell, o religió. Respetar també els costums, la llengua i la cultura de tot individu. Bases fonamentals per al respecte, que s’haurien d’aplicar, encara que ha la societat d’avui encara existeixenmasses prejudicis.
La llibertat d’expressió és una de les normes fonamentals per a la convivència. Aquest pensament defensa el lliure pensament i la lliure prensa, és a dir, publicar ala societat el que tu penses, estigui o no de acord. Aquesta norma te alguns límits, ja que, per exemple, diaris terroristes són suprimits a la societat. Però la llibertat d’expressió, algunes vegades,els pensaments de diferents persones no són agradables per a la societat, com alguns pensaments independentistes, o pensaments antisocials.
La tolerància és un altre norma principalde la convivència. La tolerància es defineix com l’acceptació dels pensaments, costums, cultures a una altre persona. Podríem dir també que la tolerància es una norma ‘base’ per a la convivència, jaque, si no podem acceptar cap tipus de vida, diferent a la nostre, no som capaços de viure amb ningú. Per tant, per a ser tolerant hem de ser capaços de acceptar als altres tal i com són, però sense...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Normas de convivencia
  • Normas de convivencia
  • Normas De Convivencia
  • Normas De Convivencia
  • normas de convivencia
  • Normas de convivencia
  • NORMAS DE CONVIVENCIA
  • Normas de convivencia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS