Nose

Páginas: 123 (30682 palabras) Publicado: 2 de octubre de 2011
NEDERLANDS

Installatie Handleiding
Gefeliciteerd met de aanschaf van uw Conceptronic Grab’n’GO Netwerkschijf.
In deze Installatie handleiding wordt stap voor stap uitgelegd hoe u de Conceptronic CHD3NET installeert. In geval van problemen adviseren wij u onze support-site te bezoeken (ga naar: www.conceptronic.net en klik op ‘Support’). Hier vindt u een database met veelgestelde vragen waaru hoogstwaarschijnlijk de oplossing voor uw probleem kunt vinden. Heeft u andere vragen over uw product die u niet op de website kunt vinden, neem dan contact met ons op via e-mail: support@conceptronic.net Voor meer informatie over Conceptronic producten kunt u terecht op de Conceptronic website: www.conceptronic.net. Bij software/drivers installatie: Het is mogelijk dat onderstaande installatieiets afwijkt van de installatie op uw computer. Dit is afhankelijk van de Windows versie die u gebruikt.

Conceptronic CHD3NET

1.

Introductie

De Conceptronic Grab’n’GO Netwerkschijf is een simpel, flexibel, economisch en krachtig apparaat voor uw bestaande netwerkomgeving. Het hoofddoel is om extra Harde Schijfruimte te bieden in uw netwerk. Daarnaast is het ook mogelijk om een simpeleFTP server op te zetten.

1.1 Mogelijkheden van de Conceptronic Grab’n’GO Netwerkschijf
Ondersteuning voor 3,5” SATA Harde schijven 480Mbps USB 2.0 Specificatie Te gebruiken met Windows 2000, XP & Vista DHCP Server Ondersteuning (Cliënt / Server) SMB (Samba Server) Ondersteuning FTP (File Transfer Protocol) Server Ondersteuning (max. 5 gebruikers) Wachtwoord-beheer functionaliteit

1 NEDERLANDS 2. Inhoud van de verpakking
De volgende onderdelen dienen aanwezig te zijn in de verpakking van de Conceptronic Grab’n’GO Netwerkschijf: 1x 4x 1x 1x 1x 1x Grab’n’GO Netwerkschijf HDD Assemblage schroef (Niet meegeleverd als de CHD3NET inclusief harde schijf is geleverd). Product standaard Netwerk kabel Spanningsadapter, 12V USB 2.0 kabel

3.

Product Assemblage

Als u de ConceptronicGrab’n’GO Netwerkschijf heeft gekocht zonder een voorgemonteerde harde schijf, kunt u de stappen van dit hoofdstuk volgen om uw eigen SATA harde schijf in te bouwen. Let op: Als u de Conceptronic Grab’n’GO Netwerkschijf heeft gekocht met een voorgemonteerde harde schijf, kunt u dit hoofdstuk overslaan en verder gaan bij hoofdstuk 4.

A. B. C.

Verwijder de 2 schroeven aan de achterzijde vande CHD3NET en verwijder het achterpaneel van het apparaat. Schuif de harde schijf slede voorzichtig uit de behuizing door aan het voorpaneel van de CHD3NET te trekken terwijl u de behuizing vasthoudt. Plaats uw SATA harde schijf voorzichtig in de slede totdat deze goed verbonden is met de SATA aansluiting van de slede.

D.

Gebruik de meegeleverde schroeven om de harde schijf vast te zetten inde slede.

E. F.

Schuif de slede terug in de behuizing. Plaats het achterpaneel terug op de CHD3NET en zet deze vast met de 2 schroeven die bij stap A verwijderd zijn.

Uw CHD3NET is nu geassembleerd en klaar voor gebruik. U kunt nu verder gaan bij hoofdstuk 4 voor de hardware installatie instructies. 2

NEDERLANDS 4. Hardware Installatie

De Grab’n’GO Netwerkschijf kan op 2 manierengebruikt worden: - Als externe harde schijf voor uw computer; Op deze manier werkt de schijf alleen als externe opslag, niet als netwerkschijf. - Als netwerkschijf; Op deze manier is de netwerkschijf aangesloten op uw netwerk en is deze bereikbaar via uw netwerkomgeving.

4.2

4.1

4.1 De CHD3NET gebruiken als USB 2.0 harde schijf
• Sluit de meegeleverde adapter aan op de netwerkschijf en opeen vrij stopcontact. • Sluit de meegeleverde USB2.0 kabel aan op de netwerkschijf en op een vrije USB poort aan de voor- of achterzijde van uw computer. • Schakel de spanning van de CHD3NET in met de schakelaar op de achterkant. • Schakel de spanning van uw computer in. Het apparaat zal automatisch gedetecteerd en geïnstalleerd worden. Let op: Als de netwerkschijf is geleverd met een harde...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS