nose

Páginas: 3 (541 palabras) Publicado: 11 de noviembre de 2013





El periodic Levante té mes de 170 anys d'història e inclús continua sent líder en la Comunitat Valenciana. Hi a 3 diaris un per a cada província de la Comunitat Valenciana. En tots elsseus anys d'existència ha canviat la seua forma i el seu titol.
Va ser fundat al novembre de 1834. Primer va ser el diari Mercantil de Valencia, era independent i liberal, despres va cambiar a ElMercantil Valenciano, era republicà e independent, i posteriorment apareix El Levante, era pertanyent a la cadena de prensa de l'estat fins que es privatitze al maig de 1984, i finalment es va convertir enLevante el Mercantil Valenciano l'any 1989.

COM ES FA UN DIARI

La primera cosa que cal fer és buscar una notícia, pot ser de molt diversos gèneres: económica, política, sucesos, esportiva icultural. Ademes té tres elements indispensables: un titular, un text i una foto. I per a buscar i escriure notícies seu compte en la seua plantilla te mes de 130 periodistes distribuïts en unaredacció central a valència i huit perifèriques.
El titular i el text són confeccionats pels redactors i les fotografies pels redactors gràfics. En la redacció hi ha mes treballadors com:
-Documentaristas:que arxiven les notícies per a la seua posterior utilització.
-Dissenyadors: que confeccionen els models de pagina.
-Infografs: que realitzen els gràfics i infografies.
-Dibuixants: que aportenl'humor gràfic.
La publicitat és la font principal d'ingressos, per això és una cosa indispensable, i per això ha de ser tractada amb el major dels respectes. El departament comercial ha de buscar icontractar els anuncis per a que despres el departament de gestió publicitària per a què siguen posteriorment ben editats. Per això es reunixen diàriament per a parlar sobre els espais publicitarisque han de ser editats. Després la secció de maquetació s'encarregara d'ubicar-los segons diversos criteris.
La ferramenta principal per a que funcione el periòdic són els ordinadors personals, que...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS