nose

Páginas: 3 (536 palabras) Publicado: 5 de enero de 2015
 Deltoide: És un múscul de l'espatlla de forma triangular o de delta, per la seva similitud amb la lletra majúscula grega. Està innervat pel nervi circumflex i té com a missió principalla abducció del braç.
Com estirar el deltoide:






Pectoral: Elmúscul pectoral menor: és un múscul prim, aplanat i triangular, que està situat sota del múscul pectoral major. Múscul pectoral major, és un múscul superficial, plànol, situat a la regióanterosuperior del tòrax.
Com estirar el pectoral:







Bíceps: Els bíceps, és una de dos caps delmúscul que es troba a la part superior del braç entre l'espatlla i el colze.
Com estirar el bíceps:







Recte major de l’abdomen : És un múscul parell, llarg i aplanat,interromput per tres o quatre interseccions aponeurótiques, trucades metam, i dividit medialment per una banda de teixit conjuntiu, la línia alba.Com estirar el recte major de
l’abdomen:Oblic de l’abdomen: És un múscul ample, parell, amb forma de quadrilàter irregular; està constituït per una part carnosa i una altra aponeurótica.
Com estirar l’oblic de l’abdomen:Músculs adductors: Es un múscul que portar la cama cap a la línia mitjana del cos, és a dir, aproximar.
Comestirar els adductors:




Quàdriceps: És el més potent i de més volum del cos humà. S'anomena quàdriceps puix que té quatre caps musculars. Es troba a la cara anterior del fèmur....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS