Nosenose

Páginas: 4 (793 palabras) Publicado: 13 de enero de 2013
Nom: Medhi Magnol
Curs: 4A
Data d’entrega: 16/10/2012
Introducció al film
Activitats

1. En aquest primer moment de la pel·lícula assistim a la imatge més famosa de Modern Times, Chaplindes de dins dels engranatges i mecanismes d’una gran màquina, al damunt d’una enorme roda segueix collant cargols... Quin simbolisme ens vol transmetre Chaplin?
Ens vol transmetre que des de que haninstal·lat màquines d’alta tecnología a les fàbriques, ia no són les màquines que segueixen el ritme de l’home si no el revés.

2. Com arriba Chaplin a convertir-se en capdavanter d’unamanisfestació obrera?
Agafant una bandera caiguda d’una furgoneta i moguent-la per que el vehicle el veiessin.

3. Com és la vida de la noia? A causa de què viu d’aquesta manera? Quina reacció té ella?Esteu d’acord en qué robi?
És una vida dura, perquè la seu mare s’ha mort i el seu pare ja no te treball. I com que no tenen diners, decideix robar. Trobo que és normal que robi perquè és una de lesúniques maneres de poder sobreviure, encara que no sigui just.

4. Com és la vida de Chaplin a la presó? Com es valora una societat en la qual alguns dels seus membres prefereixen ser a la presó enlloc de gaudir de la llibertat del carrer? Per què el protagonista prefereix viure dins la presó? Què hi ha fora que no li agrada?
Ell troba que al principi és avorrit però al final el prenen com bonapersona i l’instal·len en una cel·la de luxe i està content, fins i tot no vol marxar. És una societat injusta econòmicament sobretot. Perque allà l’alimenten i afora no hi ha llibertat ni treball.5. Hi veieu alguna mena de crítica en l’escena en què el pastor i la seva dona visiten la presó?
La diferència de classe social que ténen.

6. Quina imatge se’ns dóna de la policia al llargdel film? I dels funcionaris de serveis socials que persegueixen la noia? Tant la
policia com els funcionaris, son obstacles per aconseguir la llibertat i la felicitat?
Són gent que només...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • nosenose
  • Nosenose
  • Nosenose
  • Nosenose
  • Nosenose
  • NOSENOSE HEUHEUHEU
  • Nosenose
  • nosenose

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS