Notícia

Páginas: 2 (320 palabras) Publicado: 30 de marzo de 2013

L’institut homenatja la poesia


S’organitzen diverses activitats per celebrar el dia mundial de la poesia.

El passat 23 de març, el nostre institut es va afegir a la celebraciódel dia mundial de la poesia. Durant l’hora d’esbarjo, en el pati de l’institut, els alumnes van participar en diverses activitats que homenatjaven l’art poètica.
Alumnes de tots elscursos van recitar poemes en les diverses llengües que s’estudien al centre. Es van sentir poemes en català i en castellà; en anglès, francès i alemany, i fins i tot en llatí. Aquestarecitació de poemes va anar precedida de l’actuació de dues alumnes de Batxillerat que, una, guitarra en mà, i l’altra, amb la seva veu, van interpretar la cançó “Sense tu”, del conegut grupolotí Teràpia de Shock. El recital de poemes es va tancar amb un altra actuació musical, duta a terme també per dos alumnes de Batxillerat que van interpretar un tema d’un grup català depop, probablement Macedònia. Acompanyant aquests actes , els alumnes de l’optativa d’hort de 3r d’ESO
Per celebrar el dia mundial de la poesia l’institut va recitar diversos poemes al’hora del pati
varen plantar un arbre i diverses flors, justament al costat d’on tenia lloc la recitació de poesia.
Tot plegat estava pensat per homenatjar l’art poètica, o la “gaiaciència”, tal i com la coneixien els trobadors medievals. De fet, res més encertat que acompanyar la poesia de música i de natura, ja que aquest tipus d’expressió artística no es pot deslligar delritme, la sonoritat i la melodia de la música ni de la bellesa, la tendresa i l’espontaneïtat de la natura. Música, natura i poesia es van combinar durant mitja hora per reafirmar laimportància de la poesia en l’ésser humà.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Noticia
  • Noticias
  • Noticia
  • Noticias
  • Noticias
  • Noticia
  • Noticias
  • Noticias

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS