Noticia Bcn

Páginas: 3 (664 palabras) Publicado: 13 de octubre de 2012
GIRONA | JESÚS BADENES La direcció socialista de Barcelona té molt clar que els primers secretaris han de ser els candidats en cadascuna de les demarcacions. Així succeix a Tarragona, on el cap dellista sera Xavier Sabaté, i també a Lleida, on el candidat serà Àngel Ros. Aquest fet augmenta les opcions de l'alcalde de Palafrugell, Juli Fernández, per ser finalment l'escollit per encapçalar lacandidatura socialista. Qui definitivament té molts pocs números per liderar la llista és Marina Geli, que ha quedat arraconada per la direcció. En el número 2 podria situar-se Iolanda Pineda, quecompta amb el vist-i-plau també de la direcció del carrer Nicaragua.
Tot i que ahir era dia de descans i oficialment no havien d'haver moviments, van haver nombroses converses per tractar de moure lesfitxes en el sentit més favorable als sectors que s'enfronten. I hi ha pressions també perquè el partit no acabi en una divisió pública. 
La comissió de llistes, de la que en representació de Gironanomés forma part el mateix Juli Fernández, haurà de prendre una determinació avui al matí. L'episodi d'enfrontament del Consell de Federació de dijous al vespre no ho posa fàcil. La situació del 50% entreels representants històrics i els renovadors suposa que qualsevol decisió sense consens amenaci amb una fractura.
L'aspirant Marina Geli ja va assegurar ahir que seria o que la decisió "es fes ambrespecte a les bases gironines i en clau gironina". Va recordar que els resultats de les assemblees és favorable als seus interessos front als de Juli Feran´dez o de qualsevol altra opció que nos'hagia escollit en les agrupacions locals. Geli a més va demanar que es votés qui havia de ser el cap de llista en el Consell de Federació encara que va descartar tenir res en contra de Iolanda Pineda. El president del PSC, Joaquim Nadal, va aclarir ahir que en cap cas ha plantejat que si la llista no inlcou Marina Geli, acabarà dimitint. Nadal va explicar que no desitja un judici a 30 anys de fer...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • port bcn
  • Noches En Bcn
  • BCN
  • Retail Tour Bcn
  • Noticias
  • La Noticia
  • Noticia
  • Noticia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS