Noticies de la Protecció Civil

Páginas: 2 (431 palabras) Publicado: 22 de febrero de 2015
Notícies de Protecció Civil
Protecció Civil de la Generalitat desactiva el Pla PROCICAT un cop resolt el gruix de les incidències pel temporal de vent
Dijous, 11 de desembre de 2014
Dillunspassat la Protecció Civil va decidir prendre mesures amb les incidències que es van formar pels vents de dimarts.
Hi ha 575 afectats que no tenen subministrament elèctric, als dos Vallès i la companyiaestà treballant per resoldre les incidències. El Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (CECAT) de Protecció Civil ha comprovat que no hi ha cap situació critica i a hores d’ara proporciona ajudaa les zones afectades. Durant l’episodi de forts vents, un total de 43.000 abonats s’han vist afectats per manca de subministrament elèctric: 6.000 a tot el territori de Girona i 37.000 abonats endiferents municipis dels dos Vallès i del Maresme i la Catalunya Central.
A part dels mossos d’esquadra, els bombers, Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) i la direcció general de trànsit;
DiferentsAgrupacions de Defensa Forestal han realitzat també gran quantitat de serveis de retirada d’arbres i troncs en diversos municipis. Moltes ADF continuen treballant.
Per la seva banda, les diferentsassociacions de voluntaris de Protecció Civil municipals dels Ajuntaments afectats han realitzat prop de 450 serveis de neteja de vials i retirada d'arbres i branques.

Protecció Civil de laGeneralitat rebaixa a ALERTA el Pla de Protecció Civil de Catalunya PROCICAT
Protecció Civil de la Generalitat ha rebaixat d'Emergència 1 a ALERTA el Pla de Protecció Civil de Catalunya PROCICAT per lesincidències derivades del temporal de vent, que van a la baixa un cop ha baixat la intensitat de les ràfegues.

Es demana prudència en els desplaçaments a peu i en vehicle i evitar situar-se a prop demobiliari urbà que semblin inestables.
El Servei Català de Trànsit (SCT) informa que per la caiguda d’arbres a la calçada en aquests moments està restringida la BV-1243 a Caldes de Montbui. Per...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Proteccio civil
  • proteccio civil
  • Protecci N Civil
  • Protecci n Civil
  • Plan Protecci N Civil
  • PROTECCI N CIVIL
  • Plan De Protecci N Civil
  • Protecci N Civil

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS