noticies

Páginas: 2 (459 palabras) Publicado: 3 de marzo de 2014
Un grup d'experts ha posat en dubte el nou estudi del famós físic Stephen Hawking , que va saltar als mitjans la setmana passada, en què assegurava que "no hi ha forats negres" . Segons elscientífics , es tracta d'un treball " curt " i que "no té detalls" , pel que no entenen amb claredat la seva teoria .

L'estudi de Hawking assegura que no hi ha el conegut com a ' horitzó de successos ' , lafrontera invisible a partir de la qual res no pot escapar d'un forat negre , ni tan sols la llum . Segons la seva opinió , hi ha un horitzó ' aparent ' que manté temporalment presoneres la matèria il'energia abans de alliberar-les de nou , encara que d'una manera caòtica .

Sobre això , els experts destaquen que aquest treball està publicat a ' Arxiv.org ', un espai a Internet on elsinvestigadors poden penjar els seus estudis abans que passin per la revisió de científics experts i pugui ser publicat per una revista científica . A més , John Polchinski , de l'Institut Kavli , ha apuntat a "Space.com " que l'autor " no necessita bé en aquest article la idea precisa de la seva conclusió i tampoc la justificació " .

L'1 de juliol Óscar Marín ( Madrid , 1971 ) deixarà l'Institut deNeurociències d'Alacant per dirigir el Centre de Neurobiologia del Desenvolupament del King 's College de Londres , una de les universitats de més prestigi del Regne Unit . No ho fa sol, amb ell se'n vanvuit científics del seu equip i uns projectes econòmicament molt sucosos . La seva sortida es produeix després de la partida de Juan Carlos Izpisúa , un altre dels cervells recuperats per a la ciènciaespanyola .

- ¿La seva marxa s'ha d'interpretar com una fugida o com un fitxatge estrella ?

- Hem d'entendre dins dels moviments normals dels científics . Això té una analogia bastant directaamb el món del futbol . En els últims tres anys han sortit bastants futbolistes de la lliga espanyola per jugar a l'anglesa i no crec que ningú pensi que han fugit , sinó que han tingut millors...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Noticia
  • Noticias
  • Noticia
  • Noticias
  • Noticias
  • Noticia
  • Noticias
  • Noticias

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS