Nous aprenentatges

Páginas: 4 (820 palabras) Publicado: 17 de enero de 2011
aprenentatges
ANÀLISI CRÍTIC SOBRE NOUS APRENENTATGES

 
La professió del docent
Aquests últims dies hem estat treballant a classe el tipus de cultures professionals que es poden donar i eltipus de docents que aquestes creen.
També hem estat parlant del procés de canvi que ha anat patint durant els anys la professió de l'educador, la concepció que es tenia d'aquesta en un principi i laconcepció que es té actualment. A partir d'aquests temes tractats a classe realitzaré l'anàlisi pertinent.

La idea fonamental que he extret d'aquests nous aprenentatges és la del gran canvi que hadonat la professió del mestre, ha passat de ser una professió on la formació que es requeria per desenvolupar aquest treball era baixa fins a arribar a l'estat actual on el mestre és una persona queha d'estar en continua formació.
 
El mestre actualment no només s'encarrega d'educar i formar a les persones que té al seu càrrec, sinó que es veu obligat a portar un seguiment exhaustiu dels seusalumnes i del treball que aquest realitzen, per tant el treball del mestre augmenta considerablement.
La responsabilitat i la exigència del seu treball també ha augmentant, el mestre és el responsableúnic de l'aprenentatge de l'infant, si aquest no aprèn vol dir que el seu treball esta fallant.
 
La tasca docent ha deixat de ser un treball únicament femení. Aquest canvi demostra la novaconcepció de la professió , la millor consideració de la tasca docent a fet que els homes s'incorporin a la professió.
Desgraciadament el fet de que els homes s'incorporin a la professió sempre vol dir queaquesta comença a ser considerada de diferent forma mentre que, quan el treball era desenvolupat per la dona sempre era considerat un treball inferior. Però afortunadament per a les persones queestimem la professió docent ens alegrem de la bona consideració que cada cop més aquesta rep i dels avenços que s'estan realitzant dins del món de l’educació.
 
 
 
Cultures professionals i estils de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Nouse
  • Nouse
  • nouse
  • El Nous
  • Aprenentatge
  • aprenentatge
  • Aprenentatge
  • Possessive nous

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS