NOVIOS POR INTERNET

Páginas: 15 (3679 palabras) Publicado: 20 de abril de 2015
NOVIOS PER INTERNET


MARCIAL Buenas tardes, ¿l’importo que hem sente aquí?
PICIO Sí, sí, claro… Dic…, no, no, claro, no… Bueno…,, que si que vuic que es sente… Vamos, no es que vuiga…, que no m’importo vuic dir.
MARCIAL SE SIENTA Y SIGUE LEYENDO. PICIO SE MIRA EL RELOJ, NERVIOSO.
PICIO (A MARCIAL.) Perdone, ¿te horo?
MARCIAL (MIRANDOSE EL RELOJ.) Si, son les cinc i cinc.
PICIO (VUELVE AMIRARSE SU RELOJ, CONFIRMANDO QUE COINCIDEN.) Si, la mateixa que jo. Jo tambe tinc les cinc i cinc.
MARCIAL (EXTRAÑADO.) Ah, pues mira que be…
ENTRA LEANDRA UNA CHICA DE UNOS TREINATA AÑOS, BAJITA, MUY MAL TIPO Y MÁS BIEN FEA. MEJOR DICHO… ¡FEAAAA! SE MIRA EL RELOJ Y SE QUEDA PASEANDO POR DETRÁS DEL BANCO DONDE ESTÁN SENTADOS PICIO Y MARCIAL.
PICIO (A MARCIAL.) El seu rellotge va be… ¿veritat?MARCIAL Si clar, com el seu.
PICIO ¿No el dura un poc adelantat, no?
MARCIAL ¿El du voste adelantat?
PICIO Jo no.
MARCIAL Pues entonces jo tampoc. Recorde que teniem la mateixa horo.
PICIO ¡Ah claro! (SE QUEDA PENSATIVO Y VUELVE DE NUEVO A LA CARGA.) Pero a lo mitjor si qu’el duc jo un poquet adelantat…
MARCIAL Pues entonces, si voste el duguera adelantat, jo tambe el duria adelantat. Pero, ¿no lipareix molta casualitat que voste el duga cinc minuts adelantat i jo tambe el duga adelantat cinc minuts justos?
PICIO Te vosté raò. Perque si jo el duguera adelantat cinc minuts y voste deu, posant per cas, seria mes normal, pero els dos cinc minuts justos…, ja es mes raro. (VUELVE LA CABEZA Y SE DIRIGE A LEANDRA, LA CHICA QUE PASEA POR DETRÁS.) Oiga, perdone, ¿Te vosté horo?
LEANDRA Si, son lescinc i…, huit minuts.
PICIO Gracies. (SE VUELVE A MIRAR EL RELOJ.) Bueno clar, es que ja han pasat tres minuts. (A MARCIAL.) Pues en eixe cas, jo crec que ja seria masa casualitat, ¿no li pareix?
MARCIAL Homeee…, pues mes be sí. (PAUSA. PICIO SIGUE REMOVIENDOSE NERVIOSO. MARCIAL LE OBSERVA Y FINALMENTE LE PREGUNTA.) Esta voste un poc nervios, ¿no?
PICIO No, no, que va…, lo que pasa es que esticun poquet nervios.
MARCIAL Pues aixo, aixo es precisament lo que li he dit.
PICIO ¡Ah!..., sí, claro, sí.
MARCIAL ¿Li pasa algo?
PICIO No, res…, aixo, que estic un poquet nervios. (MARCIAL SIGUE LEYENDO EL PERIODICO. PAUSA. PICIO SE QUEDA PENSATIVO Y DE NUEVO SE DIRIGE A MARCIAL.) ¿Este es el parque de la plaça d’Espanya del Verdegàs, veritat?
MARCIAL Sí, sí, este es.
PICIO (DESPUES DE OTRABREVE PAUSA EN LA QUE SE QUEDA PENSATIVO.) ¿Segur, nooooo…..?
MARCIAL ¡Home!..., vixc ahí enfront. Vinc aci totes les aspraes.
PICIO ¡Aaaahhhhh…! (NUEVA PAUSA, NUEVA ACTITUD PENSATIVA DE PICIO Y NUEVA OBSERVACION A MARCIAL.) A lo mitjor s’ha equivocatvoste hui de parque. Pueguera ser, ¿no?
MARCIAL (CON SARCASMO) Puguera ser…, pero entonces, ma casa m’ha vist venirme i s’ha vingut darrere meua,perque seguix ahí enfront.
PICIO ¡Ah! Claro. (NUEVAMENTE PAUSA, ACTITUD PENSANTE…, Y A LA CARGA.) A vore si no va a ser la seua casa… Puguera ser unaltra igual.
MARCIAL (EMPEZANDO A PERDER LA PACIENCIA.) Puguera ser…, puguera ser… Si no fora perque en la terraza hi ha una dona idéntica a la meua, i damunt en el corral un pavo igual que el meu.
PICIO ¡Ah, bueno…! Entonces no hi ha ducte. (DESPUES DEOTRA PAUSA, PICIO VUELVE DE NUEVO A INSISTIR; LO QUE TERMINA DE HACER PERDER LA PACIENCIA A MARCIAL.) Perdone que li insistixca, pero pavos…, hi ha molts iguals i les dones desde junt…, son totes molt paregudes. A lo mitjor no es la seua casa.
MARCIAL Sííííí…, i jop no soc jo, soc el veidel costat.
PICIO No home… Voste… ¿Com no va a ser voste…? Voste si que es voste, aixo segur, pero la seua donai el seu pavo…, pot ser que no.
MARCIAL (EXPLOTANDO.) ¡Vale!... ¡Pot ser que no siga el meu pavo!... ¡Pot ser que no siga la meua dona!... Pero els trs cansoncillos que hi han penjats de la corda de la robo…, son meus! I la camisa blava de cuadros… ¡es meua! I els pantalons marrons… ¡son meus! I les dos bragues i el sujetador negre… ¡son meus!..., bueno…, de la meua dona. Peroeixa es… ¡ma casa!...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Novios por Internet
  • NOVIOS POR INTERNET Autoguardado
  • Novios
  • novia
  • Los Novios
  • novias
  • El novia
  • Novias

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS