Nuevo Documento De Microsoft Word

Páginas: 2 (497 palabras) Publicado: 28 de abril de 2015
Kelly Johana Londoño
Vanessa Tenorio
Diego Francisco Ureta
Guillermo Kennedy

FP 1.1 LA QUÍMICA DE LES GASOLINES A DEBAT

Aquest informe engloba tres textos dels quals podem concloure que: Totesles gasolines no són iguals perquè són mescles complexes d’uns 100 components diferents. La funció de les refineries consisteix a convertir la gasolina en una mescla de composició i propietatsadequades, per tant, els carburants tindran components diferents d’altres, com per exemple: els additius.
Segons amb la informació del primer text podem raonar que utilitzant BP Ultimate 98 es consumeix de9,7 l a 10,2 l cada 100 km i que no és de bona qualitat perquè té additius i fa menys quilòmetres per dipòsit. I en comparació, utilitzant altres gasolines, com per exemple: Efitec 98 de Repsol esconsumeix de 9,2 l a 9,3 l per 100 km, utilitza menys gasolina per fer els mateixos quilòmetres, a més, la potència del motor millora.
Els combustibles i carburants de Repsol es caracteritzen: per altpoder calorífic, té fórmules exclusives anticorrosives, redueix costs de manteniment, manté el motor i la instal·lació durant més temps amb les prestacions d’estrena i redueix els continguts en sofres enla composició que permet que les emissions d’elements contaminants es redueixin durant la seva combustió.
BP Ultimate 98 és molt diferent d’altres gasolines i té avantatges gràcies els additiusutilitzats per millorar la salut general del motor i el seu rendiment de la gasolina que d’altres. Gràcies a això neteja el motor i també protegeix l’acumulació de futur i la corrosió. BP utilitza AdBlue,que és un producte químic d’origen sintètic que permet reduir el nivell d’emissions dels vehicles pesats amb motor dièsel que tinguin instal·lat el sistema SCR (Reducció Catalítica Selectiva). Aquestproducte posseeix el més exigent control de qualitat, la qual cosa li permet reduir el nivell d’emissions contaminants i augmentar la protecció en el catalitzador del seu vehicle.
Hi ha certes...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Nuevo Documento De Microsoft Word
  • Nuevo Documento De Microsoft Word
  • Nuevo Documento de Microsoft Word
  • Nuevo Documento De Microsoft Word
  • Nuevo Microsoft Word Document
  • Nuevo Documento De Microsoft Word
  • Nuevo Documento De Microsoft Word
  • Nuevo Documento De Microsoft Word

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS