Nuevo Texto De OpenDocument

Páginas: 15 (3556 palabras) Publicado: 18 de abril de 2015
http://www.segundamano.es/barcelona/piso-en-calle-figueres-29/a66547022/?ca=8_s&st=u&c=58

http://www.fotocasa.es/vivienda/badalona/ascensor-television-internet-general-weyler-216-135008228?opi=1&tti=3&ppi=3&pagination=1&rowgrid=11&tta=0

http://www.fotocasa.es/vivienda/santa-coloma-de-gramenet/no-amueblado-francesc-macia-135003908?opi=1&tti=3&ppi=3&pagination=1&rowgrid=1&tta=0http://www.fotocasa.es/vivienda/santa-coloma-de-gramenet/aire-acondicionado-calefaccion-amueblado-prat-de-la-riba-30-134920589?opi=1&tti=3&ppi=3&pagination=1&rowgrid=15&tta=0

http://www.yaencontre.com/alquiler/atico/inmueble-20323-a-1790171143


L'era de les revolucions
L'època de les transformacions i dels grans imperis
Feixismes i Segona Guerra Mundial
De la Guerra Freda al nou ordre mundial


Instruccionsper fer la tasca: L'era de les revolucions (Trimestre d'Hivern)
Introducció
La primera Revolució Industrial es va originar a Gran Bretanya durant la segona meitat del segle XVIII i va convertir aquest país en el taller del món. Una sèrie de canvis en l'agricultura, un creixement considerable de la població i l'aparició i expansió de màquines mogudes per noves fonts d'energia van transformar lesformes de producció i van multiplicar l'eficàcia i la productivitat del treball...  Per conèixer algunes d'aquestes transformacions, hauràs de seguir pas a pas les indicacions dels quatre apartats següents: 

APARTAT 1: Pautes de treball
Comprova si has seguit la seqüència lògica del procés d'aprenentatge:
1. has imprès el Pla de treball del lliurament 1.
2. has treballat a fons els Apunts:La Revolució Industrial, dins material d'estudi segons les indicacions del Pla de treball. 
3. has fet prèviament totes les activitats d'aprenentatge i les activitats d'avaluació. 
A continuació és fonamental: 
1. haver treballat molt a fons:  imatges, vídeos, quadres, textos, webbs...,   de l'Apartat 2: Recursos abans de començar a redactar les preguntes de l'activitat.
2. haver llegit atentamentl'apartat, Preguntes de l'activitat per comprovar que enteneu bé els enunciats de l'activitat.
3. haver seguit les indicacions de les Pautes de Revisió, abans de trametre la tasca.

APARTAT 2: Recursos
Gràfica 

Mapa: La industrialització d'Europa cap al 1850

 
Text 1
Jo tenia set anys quan vaig començar a treballar en la manufactura de Bradley;  la feina consistia a filar la llana. Les hores de feina erende les 5 del matí a les 8 de la tarda , amb un interval de trenta minuts de pausa al migdia. Havien de menjar com podiem, drets o de qualsevol manera (...). En aquella fàbrica hi havia prop de cinquanta nens, més o menys de la meva edat; sempre hi havia una mitja dotzena que estaven malats, a causa del treball excessiu (...). Els nens estaven retinguts a cops de corretges de cuir. Aquesta era laprincipal ocupació del contramestre. En aquella època tenia, també treballant com jo, un germà i una germana. Sovint estaven malats; el meu germà va morí fa tres anys. Tenia llavors setze anys i vuit mesos.

Extret d’una enquesta oficial de la Gran Bretanya, 1834

Text 2
En 1832, Elizabeth Bentley, que por entonces tenía 23 años, testificó ante un comité parlamentario inglés sobre su niñez en unafábrica de lino. Había comenzado a la edad de 6 años, trabajando desde las seis de la mañana hasta las siete de la tarde en temporada baja y de cinco de la mañana a nueve de la noche durante los seis meses de mayor actividad en la fábrica. Tenía un descanso de 40 minutos a mediodía, y ese era el único de la jornada. Trabajaba retirando de la máquina las bobinas llenas y reemplazándolas por otrasvacías. Si se quedaba atrás, “era golpeada con una correa” y aseguró que siempre le pegaban a la que terminaba en último lugar. A los diez años la trasladaron al taller de cardado, donde el encargado usaba correas y cadenas para pegar a las niñas con el fin de que estuvieran atentas a su trabajo. Le preguntaron ¿se llegaba a pegar a las niñas tanto como para dejarles marcas en la piel?, Y ella...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Nuevo Texto De OpenDocument
  • Nuevo Texto De OpenDocument
  • Nuevo Texto De OpenDocument
  • Nuevo Texto De OpenDocument 2
  • Nuevo Texto De OpenDocument
  • Nuevo Texto De OpenDocument 2
  • Nuevo Texto De OpenDocument
  • Nuevo Texto De OpenDocument

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS