Nurilui

Páginas: 2 (349 palabras) Publicado: 2 de marzo de 2011
Pràctica Ap WEB – OFFICE

En anys anteriors ja hem treballat aplicacions web que ens oferien un “Office”, és a dir, un conjunt, bàsicament, de tractament de text + fulls de càlcul + presentacions.Recordeu el google docs, aplicació que heu fet servir en molts ocasions. Cal tenir present que textos, fulls de càlcul i presentacions, és el que vosaltres sovint anomeneu “Word”, “Excel” i “PowerPoint”

• Feu un recull, buscant per Internet, d’aplicacions que no coneguis, aplicacions que tinguin un Office, o com a mínim, una de les tres opcions (si per exemple trobeu una aplicació quenomés té tractament de text, també la podeu posar).
• De tot el llistat (no cal posar més de cinc ó sis), trieu-ne tres i subratlleu-les.
• Les tres que heu triat, cal treballar-les a fons, és adir, registreu-vos-hi, entreu-hi i feu un “informe” del funcionament, tot utilitzan captures de pantalla. Cada informe no ha de tenir més de 2 fulls i, com a mínim, ha de tenir 4 captures depantalla.

Per desar tot el treball cal fer el següent:

• Obriu una carpeta a Informàtica, anomeneu-la OFFICE WEB.
• Obriu un Word per al llistat d’aplicacions. Nom de l’arxiu: office web.doc• Obriu un Word per a cada un dels infomes, és a dir, n’obrireu tres. El nom de cadascun dels arxius serà el nom del lloc web que té l’aplicació (Ex. officeguai.doc)
• Al finalitzar-ho tot heude tenir la carpeta OFFICE WEB amb 4 arxius de Word, un del llistat i els tres informes de les 3 aplicacions.

Espero que la pràctica us agradi. El proper dia l’acabarem i els voluntarispresentaran les aplicacions que han fet a la resta de la classe.

Nota: per aquells amb pitjor memòria, recordeu que una Aplicació Web és un lloc web que hi té encabit un programa, una aplicació, és a dir,una web 2.0 que serveix per a fer coses, com per exemple editar textos, imatges, dissenyar mapes, etc.
Una Aplicació Web MAI ES POT BAIXAR A L’ORDINADOR, NOMÉS DESEM EL TREBALL REALITZAT, SI...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS