Objectius Marketing

Páginas: 5 (1105 palabras) Publicado: 24 de julio de 2011
Objectius

A España hi han 37 empreses registrades com a fabricants d’ ovoproductes. La capacitat industrial es situa a les 150.000 tonelades i la producció estimada es de 110.000 tonelades d’ ovoproducte líquid i unes 5.500 tonelades d’ou cuit, ou en pols i altres, (el que suposa entre el 15 i 20% de la producció espanyola d’ou). Es un sector jove i en creixement, però també molt competitiuel que ha motivat que els últims temps s’ha produït canvis en el panorama empresarial espanyol.

Els ovoproductes faciliten als professionals en el maneig de grans quantitats d’ou (evitant tenir que trencar ous i treure la càscara), permeten fer servir el rovell i la clara per separat i es pot incorporar la sal o sucre, per exemples, depenen de l’ús final i especificacions del client. Tambéexisteix en el mercat espanyol ous cuits i clara d’ou pasteuritzat per venda directa al consumidor.

L’ús dels ovoproductes en les empreses que elaboren aliments llestos per el consum es regeix en Espanya pel Real Decret 1254/1991 que regula la preparació de la maionesa d’elaboració pròpia i altres aliments de consum immediat en els que existeix l’ou com ingredient.
Establir objectius és essencialper l'èxit d'una empresa, aquests estableixen un curs a seguir i serveixen com a font de motivació per a tots els membres de l'empresa.

Altres de les raons per establir objectius són:

permeten enfocar esforços cap a una mateixa direcció.
serveixen de guia per a la formulació d'estratègies.
serveixen de guia per a l'assignació de recursos.
serveixen de base per a la realització detasques o activitats.
permeten avaluar resultats, en comparar els resultats obtinguts amb els objectius proposats i, d'aquesta manera, mesurar l'eficàcia o productivitat de l'empresa, de cada àrea, de cada grup o de cada treballador.
generen coordinació, organització i control.
generen participació, compromís i motivació i, com a assolir-los, generen un grau de satisfacció.
revelenprioritats.
produeixen sinergia.
disminueixen la incertesa.

Característiques dels objectius

Els objectius han de ser:

Mesurables

Els objectius han de ser mesurables, és a dir, han de ser quantitatius i estar lligats a un límit de temps. Per exemple, en comptes de l'objectiu: "augmentar les vendes", un objectiu mesurable seria: "augmentar les vendes en un 20% per al mes". No obstantaixò, és possible utilitzar objectius genèrics, però sempre que aquests estiguin acompanyats d'objectius específics o mesurables que en conjunt, permetin assolir els genèrics.

Clars

Els objectius han de tenir una definició clara, comprensible i precisa, no han de prestar-se a confusions ni deixar massa marges d'interpretació.

Assolibles

Els objectius han de ser possibles d'assolir, hand'estar dins de les possibilitats de l'empresa, tenint en compte la capacitat o recursos (humans, financers, tecnològics, etc.) Que aquesta tingui. S'ha de tenir en compte també la disponibilitat de temps necessari per complir-los.

Desafiadors

Han de ser reptadors, però realistes. No han de ser una cosa que de tota manera succeirà, sinó alguna cosa que signifiqui un desafiament o un repte.Objectius poc ambiciosos no són de molta utilitat, encara objectius fàcils al principi poden servir d'estímul per no abandonar el camí tot just aquest s'hagi iniciat.

Realistes

Han de tenir en compte les condicions i circumstàncies de l'entorn on es pretenen complir, per exemple, un objectiu poc realista seria augmentar de 10 a 1000 empleats en un mes. Els objectius han de ser raonables,tenint en compte l'entorn, la capacitat i els recursos de l'empresa.

Coherents

Han d'estar alineats i ser coherents amb altres objectius, amb la visió, la missió, les polítiques, la cultura organitzacional i valors de l'empresa.

Tipus d'objectius

D'acord a la seva naturalesa, els objectius es classifiquen en:

a. Objectius generals

Són expressions genèriques, alguns exemples...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • filosofia objectius
  • Objectius Del Mileni
  • Els Objectius Del New Deal
  • Objectius de l'estat del benestar
  • Dret Internacional Objectius Formatius
  • Marketing o no marketing
  • Marketing
  • Marketing

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS