Oce organització de centres escolars

Páginas: 3 (554 palabras) Publicado: 25 de abril de 2010
El caràcter d’organització articulada de forma feble.

Un dels inconvenients que trobem es que el centre escolar és una organització on les activitats centrals acostumen a desenvolupar-se per elsprofessors en solitari. Encara que hi hagi molta coordinació entre els docents, l’actuació acaba realitzant-se individualment.
El segon inconvenient es que el professor no acostuma a tenir elssuficients patrons inmediats per saber si la seva actuació és correcte o no.
Això crea dubtes als professors i dificulta el control general.
Com a tercer inconvenient podriem dir, que les directriusinstitucionals, es a dir, les que proposa el centre, encara que estiguin consensuades han d’executar-se de forma individual, ja que els mestres interpreten aquestes consignes de formes diferents i a causad’això com a quart inconvenient trobem que el treball en equip es substitueix per les accions que cada un fa tancat dins l’aula.

La primera de les tres actuacions que proposo es que la coordinació del’activitat docent. Es crear més projectes conjunts de caracter interdisciplinari per tal que l’educació es transformi en una educació conjunta. Encara que es inevitable que dins l’aula el treball esfaci individualment, si que és cert que si es poguessin crear més projectes durant el curs, i tots els mestres tinguessin les mateixes pautes a seguir, i preparessin les classes sabent també el quefaran els companys.
La segona seria fer molts cursos per a mestres per donar aquests patrons i guies per perque aquests no es trobin tan sols dins l’aula. Així es tindrien més recursos organitzatius,i molta més seguretat en les seves actuacions com a docents.
La última actuació que proposo es que quan la institució dona les directrius necessaries ha de ser concret en les definicions, i intentareliminar ambiguetats en el seus propòsits, així com fer reunions més habitualment per poder renovar, modificar... totes aquelles directrius que no han quedat clares per igual a tots els mestres,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Organització escolar
  • Pac 2 organització de centres
  • Organització Del Centre Escolar
  • Oce (organizacion del centro escolar)
  • Ocean A
  • OCE
  • Ocean
  • ocean drive

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS