Oculus Rift

Páginas: 3 (541 palabras) Publicado: 23 de octubre de 2013
Notícia sobre el món audiovisual:

Oculus Rift, el futur dels videojocs?

Per molt que intentem viure experiències noves dins del món dels videojocs, es fa cada vegada més difícil descobrirnoves experiències. És indiferent el moment en què comencessim a jugar a videojocs, ja que la veritat és que la sensació d’estar immers en un món virtual, de creure’l “real” es va desfent a poc a poc amesura que aprenem les mecàniques d’aquests.

En aquest context és on entra Oculus Rift, unes ulleres de realitat virtual. Fundat per Palmer Luckey, el projecte es va presentar per primer cop l’any2012 a la pàgina de finançament comunitari Kickstarter, i en tan sols unes hores va arribar a rebre una quantitat de 250000 dòlars. A partir d’aquest moment el dispositiu ha anat guanyant popularitatfins que a principis de 2013 es van començar a enviar les primeres unitats, tot i que es tracta d’un kit de desenvolupament no destinat a l’usuari final.


Oculus Rift pot significar un canvi, unrenaixament en el món dels videojocs. I es que amb el dispositu deixem de veure, per primer cop, la realitat des de la distància, i ens fiquem de ple en la pell de personatge per tal de veure el seu móna través dels nostres ulls. Per exemple, una de les primeres demos desenvolupades per Oculus Rift és un videojoc senzill en el qual el personatge és un pilot que controla una nau especial. En elmoment en què ens posem les ulleres passem a ser nosaltres mateixos el pilot, de tal forma que en girar el cap per mirar endarrere, no veiem la paret de la nostra habitació, sinó que veiem la partposterior de la nau que controlem.

És evident que Oculus Rift es troba en una fase inicial i que té moltíssim potencial per oferir en el futur. De fet, segons el creador del projecte, Palmer Luckey,“Oculus Rift té la capacitat d’assolir el nivell vist en Matrix, tot i que encara està en bolquers i té molt de camí per davant”.

En definitiva, Oculus Rift és un dispositiu que et permet deixar de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Oculus Rift
  • Oculus Rift
  • Oculus Rift
  • Oculus Rift
  • Oculus Rift
  • Oculus Rift
  • Oculus RifT, GAFAS DE REALIDAD VIRTUAL
  • OCULUS RIFT

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS