Oda a Gran Hermano

Páginas: 4 (957 palabras) Publicado: 4 de abril de 2013
Hola benvinguts a Esport360 us parla.El comitè de competició de la Reial Federació Espanyola de Futbol ha decidit sancionar amb quatre partits a Sergio Garcia i amb dos a Hector Moreno. Al’Espanyol, Rafa Entrena, portaveu del Consell d’Administració de l’entitat parlava aquest matí davant dels mitjans de comunicació. El directiu ha comentat que des de el club es creu que en un futur tots elssectos de l’espanyolisme lluitaran junts per assolir els objectius de l’equip a més d’afirmar que la posició de l’equip no està en sintonia amb el joc que han fet els futbolistes. D’altra banda,Pochettino també parlava davant dels mitjans de comunicació i comentava que una victòria davant el Getafe seria molt important per tots els estaments de l’entitat, jugadors, tècnics, directius i aficionats.A tot això, El FC Barcelona ha tornat als entrenaments aquest matí en una sessió de recuperació pels titulars al partit davant el Spartak de Moscou. La principal novetat ha estat poder veure aThiago Alcantara i Adriano Correira entrenant amb el grup, fet que fa pensar que podrien entrar a la llista pel partit davant el Llevant d’aquest diumenge.

Avui serà el torn del Reial Madrid ques’enfronta al Manchester City al seu estadi en un partit clau pels anglessos si es volen classificar pels vuitens de final de la màxima competició europea. Mourinho complirà 100 partits a la Champions League.A part, el Màlaga de Pelligrini ja classificat pels vuitens s’enfronta al Zenit a Rússia a les sis de la tarda.

La resta de partits que es disputen avui són aquests:

Dinamo Kiev vs PSG
Oportovs Dinamo Zagreb
Schlake 04 vs Olympiakos
Arsenal vs Montpellier
Anderletch vs Milan
Ajax vs Borussia Dortmund

El Chelsea ha fet fora a Roberto Di Matteo,després de la derrota d’ahir davant laJuventus per 3-0 a la Champions League. Rafa Benitez podria ser el seu substitut tot i que es comenta que l’obsesió d’Abramovich és el fitxatge de Pep Guardiola.

Encara en futbol, l’Athletic...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • gran hermano
  • Gran Hermano
  • el poder del gran hermano
  • Comentario Gran Hermano
  • Paradigma del gran hermano
  • Un gran hermano " jany "
  • Ensayo El Gran Hermano
  • Concepto Gran Hermano

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS