Oficines Turistiques 1

Páginas: 20 (4965 palabras) Publicado: 5 de mayo de 2015


ÍNDEX
1. Oficina de Turisme de Sarrià de Ter
2. Oficina de Turisme de Puigcerdà
3. Oficina de Turisme de Caldes de Malavella
4. Oficina de Turisme de Vilafranca del Penedès
5. Oficina de Turisme de Banyoles
6. Oficina de Turisme d’ Igualada
7. Oficina de Turisme de Sitges















1. OFICINA DE TURISME DE SARRIA DE TER
Visitada per: tot el grup, dia 26 de febrer a les 12.30h.Ubicació de l’oficina de turisme
Situació de l’oficina de turisme: Es troba situada a gairebé a l’entrada del poble, a la carretera NII, davant d’una Hotel que es diu JOCANA i al costat d’una gasolinera, concretament a l’Avinguda França, 221.
Senyalització per arribar-hi: En el nostre cas, hem anat amb cotxe des de Girona. Un cop passes el cartell d’entrada del poble, gairebé just arribant a laOficina de Turisme trobes un cartell que t’indica on s’ubica però la veritat es que podrien posar més senyalitzacions, ja que passes just per davant i després has de fer la volta i tornar cap enrere per accedir a l’Oficina i és una mica confós arribar-hi.
Identificació en la distància (si l’oficina es veu abans d’arribar-hi): No és difícil identificar la Oficina perquè primer et trobes amb elcartell de senyalització a la carretera i poc després tenen un tòtem vermell bastant gran amb la “i” d’informació turística i unes lletres en gran que posen “Gironès, Centre de visitants” i just al costat està la Oficina de Turisme.

Font: Creació pròpia
Aparença exterior: Des de l’exterior ja es pot apreciar que és una oficina de turisme gran però la part de fora no es gaire estètica i nocrida gaire l’atenció, ja que els colors que són apagats. A la façana té unes lletres grans en blanc que diuen “Gironès, Centre de Visitants”, també hi ha una fletxa gegant en colors ataronjats (que és el que li dona una mica de vida) amb unes lletres en blanc i negre dins que diuen “Visites guiades, Restaurant, ENTRA!, descobreix, juga, menja” i el cartell quadrat blau amb la “i” blanca dins.L’adhesiu que hi ha a sobre la porta amb lletres grans en verd de: “Benvinguts” et convida a entrar.

Senyalització i identificació a la porta de l’oficina: A la porta de l’oficina trobem de nou la “i” d’informació turística, l’horari que realitza l’oficina, uns adhesius en verd que diuen “Benvinguts” i “entrada ESTIREU”. A part també hi ha diferents adhesius de logos informant dels diferents serveisque tenen com per exemple: WIFI, descomptes amb el carnet jove, un cartell amb un codi “QR” on si fas una fotografia et porta a un link per entrar directament a la web de l’oficina i un adhesiu en blanc que t’informa dels diferents espais que tenen. Font: Creació pròpia.
Informació turística exterior a l’oficina: Al exterior de l’oficina no hi ha cap informació turística, només hiha un petit cartell que posa GIRONÈS terra de passeig.
Mapa de situació de l’oficina respecte atractius turístics i accessos: Aquesta oficina de turisme està apartada dels atractius turístics, està estratègicament situada en la NII perquè esta enfocada per els turistes francesos que passen per aquesta carretera, i també la gent de Barcelona. Però des de que és va construir la oficina turística deSant Gregori els visitants han disminuït considerablement, i pròximament és canviarà de lloc perquè torni a funcionar com abans. Font: GoogleMaps.

Disposa d’aparcament: Si que disposa d’aparcament, perquè just davant de l’oficina tot és espai per aparcar el cotxe gratuïtament.
Sobre l’interior de l’oficina de turisme
Distribució dels espais interiors de l’oficina: Aquestaoficina de turisme és gran, està distribuïda en diferents espais: primer trobem l’estant amb l’oficinista que s’encarrega de informar i atendre als visitants, a mà dreta hi ha l’espai de gastronomia, després si avances una mica trobes un racó infantil, a l’esquerra la àrea de botiga, al pis de a dalt tenen un petit cinema i també compten amb l’espai de tallers i activitats i l’espai on col·loquen...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Oficina numero 1
  • sistema de oficina p.1
  • Automatización de oficinas actividad 1
  • Oficina numero 1
  • 1. Herramientas de automatización de oficina
  • Oficina Numero 1
  • Automatización de oficinas 1
  • Todos los ejercicios de administracion de oficinas 1

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS