okkk

Páginas: 4 (907 palabras) Publicado: 1 de mayo de 2013
Vida
Mata hari : Va ser el nom artístic de Margaretha Geertruida Zelle , va ser una famosa ballarina i actriu, especialment coneguda per les seves tasques d'espionatge durant la Primera GuerraMundial. (1914-1918).
 7 de agosto de 1876: es el dia on va neixer mata hari a a Leeuwarden, una petita població al nord dels Països Baixos..
quinze anys : Es va iniciar La fama de seductora deMargaretha a l'Escola Normal de Lyden. Era molt bonica, alta i prima, amb una pell bruna que li donava un aire exòtic i ulls molt expressius.

Matrimoni
Hel Nieuws van den Dag: Es un diari del qualmata hari va veure un anunci matrimonial, i de resultalt d'aquest anunci es casà el "30 de març" de 1895 amb el capità de l'exèrcit holandès de les Índies, Rudolf Mac Leod
30 de gener de 1896: Naixament del primer fill, que rebé en el bateig el nom de Norman
El 2 de maig de 1898  va neixer el segon fill, a la que posaren per noms Lluïsa Joana, que eren els de la germana de Mac Leod, víduad'un notari anomenat Wolsinki i de residència a Amsterdam.
 Danses natives : La jove va començar a interessar-se per les danses natives, que li proporcionaven llargues hores de plaer, davant l'espantdel comandant, que va començar a acusar-la de dissoluta i viciosa.
Tot va acabar en un problemàtic divorci. Margaretha es va esfumar sense deixar rastre.
El 28 de juny de 1899 : moria el fill Normande resultes d'un enverinament esdevinguda en circumstàncies estranyes,per culpa d'un soldat indígena,  I si la nena no morí fou perquè encara mamava del pit, de la seva mare i no havia pres més queuna mínima quantitat del fatal verí. Es deia que havia pugut ser el propi marit de la dona .

Comentçament com a bailarina
Museu d'Art Oriental de París: El seu debut de Margaretha com aballarina va ser al Museu d'Art Oriental de París, en una funció promoguda pel conegut col · leccionista Guimet.
Espanya: Mata Hari tenia un gust especial per Espanya i havia actuat a Cadis, Barcelona,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • okkk
  • okkk
  • okkk
  • Okkk
  • okkk
  • Okkk
  • Okkk
  • okkk

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS