ola k ase

Páginas: 2 (418 palabras) Publicado: 3 de diciembre de 2014
AUTOR
ANY
ASPECTES MÉS IMPORTANTS
Huizinga
1872-1945
El joc és vist per ell com una cosa estètica, es considera que el joc personal no pot tenir la mateixa importància. Es creu que hi ha unarelació amb la competició.
Vygotsky
1896-1934
Per a ell el joc és como una necessitat de reproduir el contacte amb els altres.
Gross
1861-1946
La naturalesa del joc és biològica i intuitiva iprepara al nin quan sigui adult
Claperède
1873-1940
El joc es defineix per la forma d'interactuar de qui juga. És una actitut de l'organisme enfront la realitat. La clau del joc és la ficció.
Freud1856-1939
El joc té com a expressió de les pulsions, fundamentalment de l'expulsió del plaer i mitjançant això es veu lo que és conflictiu. És possible expressar processos als que no es té accésdirecte per altre via.
Piaget
1896-1980
El joc reflexa les estructures cognitives i contribueix a l'establiment de noves estructures. Constitueix l'assimilació de lo real al jo. Adopta la realitat alsubjecte.














2
VYGOTSKI:El joc és una part esencial pel desenvolupament d'una zona que es diu "zona de desenvolupament màxim". Això serveix per poder interpretar diferentstipus de rols socials des de l'observació
Ell classifica el joc per etapes segons a unes edats concretes del nin
La primera fase de 2 a 3 anys els nins juguen segons el significat del seu entornsocial, aquesta es divideix en 2. Una aprenen lúdicament les funcions reals dels objectes que tenen en el seu entorn socio-cultural, tal com l'entorn familiar li transmeten. En la segona aprenen asubstituir simbolicament l'evolució d'aquests objectes o atribuir-li una acció d'un objecte a un altre, aprenen a operar amb diferents significats, per exemple, una forma esfèrica qualsevol pot ser unapilota.
La segona fase de 3 a 6 anys que es diu fase del "joc socio-dramàtic" en el nin desperta un instint de voler "imitar" el món del adults que és el que veu a casa o fora de ella.

GROSS: per ell...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • ola k ase dops
  • ola k ase
  • ola k ase
  • Ola k ase
  • ola k ase
  • Ola K Ase
  • Ola k Ase
  • Ola k ase el comienzo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS