ola k ase

Páginas: 3 (731 palabras) Publicado: 30 de diciembre de 2014
GEORGE ORWELL: La rebel·lió dels animals

¿Per que? Aquesta es la pregunta que hem faig al llegir aquest Llibre , es a dir , perquè una persona , animal pot lluitar tant per una cosa o objectiu iquan sembla que de veritat o pots aconseguir , ho manàs a fer punyeta , nomes pera aconseguir aquella paraula , el poder , sentir-se millor que els demés , creure que estas per damunt de tothom; Hempregunto s'hi es tant forta aquesta sensació per deixar-ho tot , els teus companys , família , etc. ... , perquè vulguis o no , aixo es el que passa , el Napoleó ha sigut capaç de traicionar el seucompany de la infància per tindre el poder , a el seu company mes leïal per no gastar diners en ell i quedar-s'ho ; Hem pregunto , mereix la pena.
La rebel·lió dels animals es un llibre que conta com unmas de animals es revela i adquireix el poder de el mas; Aquesta rebel·lió es lidera per dos porcs , l'Snowball i el Napoleó , seguit de molts altres animals com un cavall anomenat Boxer ...Contraels mal tractes del senyor Jones , propietari del mas.
Tot anava a ser una petita rebel·lió liderada per dos porcs company desde l'infancia per alliberar-se dels maltractes del senyor Jones i els seuscompany , on tots els animals sortirien beneficiats , serien un mas unit on tots els animals serien tractas per igual . I com va acabar? Espera, aixo hem recorda , una guerra , 3 revolucions i... ,tsar cau , guanya el comunisme , varietat de opinions entre Stalin i Trotski i ... ahh Trotski es tret del poder , però Stalin es queda i forma l'estalinisme ; Crec que es el mateix que passa a larebel·lió dels animals , fan fora al senyor Jones ( tsar) , hi ha una varietat de opinions entre L'Snowball (Trotski) i el Napoleó(Stalin) , líders de la rebel·lió , i finalment l'Snowball es expulsat i elNapoleó queda al poder i forma una petita dictadura . Fixa-t'hi , ells el que volien era ser lliures i mira com ha acabat , ells anaven amb una idea de bona fe i finalment va acabar amb un...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • ola k ase dops
  • ola k ase
  • ola k ase
  • Ola k ase
  • ola k ase
  • Ola K Ase
  • Ola k Ase
  • Ola k ase el comienzo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS