ola p'laerdemavida

Páginas: 3 (676 palabras) Publicado: 18 de diciembre de 2014
ORDRE, VELOCITAT, LLENGUA

La velocitat de la narració és prou curiosa. Al principi de la història narra els aconteiximents amb una velocitat “normal” i inclús es va arrelentint quant conta lesbatalles amb tot detall i els afers amorosos i eròtics; però al final de la història quan conta el desenllaç de l'alliberament de l'Imperi Grec per part de Tirant i la mort del cavaller i carmesina, lavelocitat de la narració es caogira en un ritme frenètic, contant moltes coses en molt poc de temps.

La novel.la va reseguint un ordre cronològic d'acord més o menys amb el que diuen elshistoriadors i sempre marcant l'espai on transcorren els fets en eixe moment.

En quant a la llengua, el Tirant lo Blanc és un text riquíssim. D'una banda els parlaments més altisonants són mostra del que hemanomenat estil de valenciana prosa però, de l'altra, alguns diàlegs ràpids i farcits de modismes i refranys, testimonien la vivesa i la creativitat de la llengua popular. A més a més presenta moltsparticularismes valencians (dialecte geogràfic), arcaismes, arabismes i castellanismes.

TEMPS I NARRADOR

El llibre està narrat en tercera persona del singular, i el narrador és omniscient, però enalguns casos el mateix Tirant parla en primera persona del singular o d'altres personatges conten la història des de dins, subdesenvolupant-se diverses historietes dintre de l'argument principal.,VELOCITAT, LLENGUA

La velocitat de la narració és prou cORDRE, VELOCITAT, LLENGUA

La velocitat de la narració és prou curiosa. Al principi de la història narra els aconteiximents amb una velocitat“normal” i inclús es va arrelentint quant conta les batalles amb tot detall i els afers amorosos i eròtics; però al final de la història quan conta el desenllaç de l'alliberament de l'Imperi Grec perpart de Tirant i la mort del cavaller i carmesina, la velocitat de la narració es caogira en un ritme frenètic, contant moltes coses en molt poc de temps.

La novel.la va reseguint un ordre...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • ola ola
  • Ola Ola
  • Ola Ola
  • ola,ola,ola
  • Ola De La Ola
  • Ola ola
  • Ola la ola
  • OLA* OLA*

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS