olaa

Páginas: 4 (894 palabras) Publicado: 11 de noviembre de 2013
Característiques generals dels éssers vius

Un ésser viu té aquestes característiques:

s'organitza a partir de la cèl·lula,
és capaç de dur a terme les funcions bàsiques de nutrició,relació amb l'entorn i reproducció,
pot evolucionar segons les exigències del medi,
usa energia per mantenir l'homeostasi.

La vida s'oposa a la matèria inert. Aquesta distinció neix a lafilosofia antiga (tot i que els monistes consideren que tot forma part d'una unitat superior, identificada amb el cosmos).
Les bases d'allò que és viu

Aquesta estructura és un esquema energètic queestableixen les reaccions necessàries per tal d'obtenir una estructura homeostàtica. Aquesta és la base que permetrà anar muntant les estructures materials vives. Una estructura viva comprèn unorganisme.
Què no és vida

No és vida qualsevol altra estructura del tipus que sigui (encara que contingui ADN i / o ARN) incapaç d'establir un equilibri homeostàtic (virus, virions, prions, cèl·lulescanceroses o qualsevol altra forma de reproducció que no sigui capaç de manifestar una forma estable retroalimentaria sostenible amb el medi, i provoqui el col·lapse termodinàmic). Així es pot concloureque, una cèl·lula està viva, ja que té una regulació homeostàtica relativa a ella mateixa, però si no pertany a un organisme homeostàtic, no forma part d'un organisme viu, consumeix recursos i posaen perill la sostenibilitat del medi en el qual es manifesta.
Allò que és viu

El que és viu és l'estat característic de la biomassa, manifestant-se en forma d'organismes i cèl·lules individuals.Les propietats comunes als organismes coneguts que es troben a la Terra (plantes, animals, fongs, protistes, Arqueobacteris i bacteris) són aquells que estan basats en el carboni i el aigua, sónconjunts cel·lulars amb organitzacions complexes, capaços de mantenir i sostenir juntament amb el medi que els envolta, el procés homeostàtic que els permet respondre a estímuls, reproduir-se i, a través...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • ola,ola,ola
  • Ola De La Ola
  • Ola Ola
  • Ola Ola
  • Ola ola
  • Ola la ola
  • OLA* OLA*
  • Olaa

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS