Olga

Páginas: 4 (905 palabras) Publicado: 5 de junio de 2013
Coordinació Rural de Catalunya
Ruraltia escola es basa en dues úniques accions:
Els intercanvis
SVE
Conjuntament hi ha el projecte Grundvitg. On hi ha els camps de treball, dins al parlamenteuropeu ja estan representats.

Com cercar els recursos en l’àmbit europeu en el camp de joventut
En el marc general, es pot diferenciar l’actualitat, del passat i el futur.
En el passat hi haviaprogrames de joventut (2000-2006) amb l’estratègia de Lisboa i en l’estratègia europea de joventut hi ha el llibre blanc de la joventut i l’estratègia de la joventut.
Actualment hi ha joventut en acciófins al 2013, i l’estratègia europea general utilitzada és l’Estratègia 2000 i l’estratègia europea de joventut.
En el futur, al 2020 hi haurà “Erasmus for all”
El llibre de l’estratègia dejoventut inclou els camps d’acció: educació i formació, treball i emprenedoria, salut i benestar, participació, voluntariat, inclusió social, creativitat i cultura i joventut i el món. En un futur dinsd’Erasmus for all, que serà un nou programa comunitari d’educació, formació, joventut i esports proposats per la Comissió Europea del 23 de novembre de 2011. La proposta està actualment en discrussió pelconsell (27 estats membres) i el parlament europeu, que tindrà la decisió final.

Dins de les xarxes d’ocupació hi ha el fons socials europeu (SOC), la xarxa Eures i els intercanvis internacionals.Respecte l’emprenedoria hi ha els projectes Enterprise Europa Network i Erasmus per a joves emprenedors.

Respecte els recursos financers hi ha el programa de la Unió Europea, el suport de lesadministracions públiques i el suport de fundacions i empreses, també comptem amb fonts d’informació (Europa direct, pàgines web, butlletins electrònics, etc), també hi ha recursos de formació, dedocumentacio-bibliografia i xarxes de contactes.

Hi ha unes recomanacions que sempre hem de tenir en compte per poder informar als joves algunes són: identificar quin és l’objectiu, cercar recursos a tots...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • olga
  • olgA
  • Olga
  • olga
  • Olga
  • Olgaa
  • Olga
  • Olga Cossettini

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS