olimpyc

Páginas: 3 (509 palabras) Publicado: 7 de abril de 2013





































Oscar Romero Cuellar
Asignatura: CatalàCurs: 1rD
Data de lliurament: 26/05/101. Busca i copia la biografia de l`autora.Nascuda al Poblenou, Barcelona, l`any 1956, és llicenciada en Filologia Catalana i diplomada en traducció a l`EUTI. És profesora d`Institud i col-labora en diversos seminaris d`assessorament, deliteratura infantil i juvenil i a la ràdio. Ha adaptat i traduït més de 400 llibres infantils i còmics per a diferents editorials i ha escrit dues novel-les juvenils: Un estiu a Borneo (2003) i L`home delbosc (2005).

2. Explica qui és la Clàudia i qui és la Rosa. Què els passa de joves i com tiren endavant. Quina feina fa cadascuna i on viuen.
La Clàudia i la Rosa eran germasnas.

3.Com és enMartí ?
Quin curs fa ? quart de primaria
És estudiós ? No
Aprova ?Per què? No per que es mandros i no li agrada estudiar.

4. Explica per què la mare d’en Martí li propasa anar a Borneo amb laseva tieta aquell estiu. Li agrada aquesta idea al Martí? No. Com reacciona al pricipi? Bè

5. Digues on van per Setmana Santa i què fan. Qui és la Mont? Una amiga
Creus que la Mont ajuda alMartí a aceptar la proposta de la Clàudia? Si perquè?

6. Quins fets passen a Borneo que la mare d’en Martí ja no veu tan clar deixar marxar el seu fill. Què explica la Rosa? Que es molt perillos queviatgi sol.

7. En Martí abans d’anar a Borneo fa escala a Ámsterdam i s’hi està dos dies amb uns amics de la mare. Explica qui són, on el porten i què van a veure. La Clàudia i en Ramon a un...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Olimpyc

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS