olivia

Páginas: 2 (367 palabras) Publicado: 20 de abril de 2013
En diem "Dieta Mediterrània" a una manera de vida basada en una dieta equilibrada, variada i composta per una sèrie de alimenos plantats i cultivats a la zona del mediterrani, encara que en algunspaïsos com Itàlia, sud de França, Grècia i Malta, també pot donar-se aquesta dieta.
Tot comença a mitjans del segle XX, quan el científic Lelan G. All. va fer una comparació i estudi seva alimentaconamb la d'altres països.
Més tard Ancel Keys va realitzar un estudi sobre el colesterol de la sang, malalties coronàries i l'estil de vida de set països. Al final, aquests resultats van donar una granrelacoin entre la salut de la població i les característiques de la dieta. Era un estil de vida molt actiu físicament, tenia un reduït producte d'origen animal i ocupaven la major part dels porductosvegtales.
Les principals característiques en la dieta mediterrània és la gran abundancioa d'aliments d'origen vegetal com les fruites, verdures, etc ... A mes tenim el vi que es pot consumir enquantitats moderades durant el dinar i agafem aliments de temporada, si pot ser els més frescos que hagin; una petita quantitat de lactis al dia també està bé; la carn algunes vegades al mes, com oliprimari usar el d'oliva, peix, ous i aus s'ha de consumir també; per no utilitzar les sal, es pot usar herbes aromàtiques. Tot això dóna un estil de vida magnífic, complementant-lo amb alguna activitatfísica i una mica de migdiada cada dia.
Sembla que la dieta mediterrània està associada amb un menor risc de deteriorament cognitiu lleu tant durant l'envelliment com durant l'etapa de transició entrela demència o deteriorament cognitiu lleu a la malaltia d'Alzheimer. Finalment, la fórmula ideal per combatre l'obesitat podria ser la combinació de la dieta Mediterrane i una gran activitat físicaregular. Seguir els passos d'una dieta mediterrània significa portar una alimentacon basada sobretot en verdures, fruites, llegums i cereals, així com peixos; més greixos nosaturadas; poca carn i una...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • olivia
  • Olivia
  • Olivia
  • olivier
  • olivia
  • Olivia Palermo
  • Resumen6 Olivia
  • Fam Olivier

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS