OLSVJ

Páginas: 18 (4291 palabras) Publicado: 28 de octubre de 2013
1.Introducció
El nostre treball de recerca es titula “El món del 3D”. El que pretenem amb aquest treball es fer arribar a la gent l’important que es avui dia el 3D.
Aquest tema l’hem agafat, principalment, per que no havia altres que ens cridessin l’atenció en l’oferta que ens va proporcionar el institut. Llavors nosaltres vam pensar en un tema que fos innovador, que interesses a tothom.Principalment volíem agafar nomes l’idea de l’animació 3D que era el que mes ens atreia, però al veure que seria molt complicat fer la part practica donat a la complexitat dels programes, vam parlar amb la nostra tutora i ens va suggerir que el féssim de tot el mon del 3D ja que abraça també el disseny 3D ja que en aquest àmbit hi ha un programa molt senzill com es el Sweet Home 3D que es perprincipiant i podíem dur a terme la part practica sense problemes. No hem fet entrevistes ni enquestes donat que la tutora ens va dir que al ser un treball que calia molta practica no feia falta. En aquest treball hem començat explicant el dibuix ja que creiem que es el fondament de tot el mon de l’animacio i el disseny. Desprès ens hem obert a l’animació i el disseny en 2D i desprès hem profunditzat enaquests temes i en el cinema 3D.
Els objectius que pretenem arribar amb aquest treball son:
Situar el dibuix en el 3D
Conèixer que ens aporta avui dia el 3D
Relacionar el disseny 3D amb la creació d’una casa
Demostrar l’importància del 3D en la societat
La creació del cinema 3D
L’importància de saber utilitzar tots els elements per poder fer una bona creació 3D
Personalment, creiem que el3D no només serveix per fer pel·lícules o animació, sinó que també serveix d’utilitat a la societat moderna d’avui dia. El 3D destaca molt en un món en el que les noves tecnologies estan al ordre del dia. Encara que creiem que no es un tema que ens toqui d’ aprop ens equivoquem i molt donat a que, nomes cal fer un cop d’ull al mon i podem veure que si saps manejar be el 3D pot arribar ven llunycom es al cas de Japó que ja esta profunditzant al món dels hologrames gracies aquets coneixements.
Doncs, tot aixi ara el demostrarem tot el que em après i que hem anant fent amb molta il·lusió. Esperem que us resultin útils i també volem que sigueu conscients de tot allò que ens proporciona el 3D.
2.El Dibuix
El dibuix es la representació ,mitjançant un únic color, en dos dimensions allò quel’ull veu en tres, es a dir, els aspectes que presenta qualsevol imatge: la forma, i el volum. El dibuix es la tècnica bàsica de qualsevol art plàstica. El dibuix es capaç de representar idees i emocions que podem expressar també amb paraules.
2.1 Historia del dibuix
Avui en dia nosaltres quan parlem de dibuix ens referim al dibuix mes artístic, però fins arribar allà en passat des deutilitzar-lo per representar imatges de cada dia , al dibuix mes tècnic en la geometria fins el dibuix mes abstracte.
Els dibuixos més antics es troben representats en coves on el homo erectus dibuixava escenes de caça. La primera manifestació coneguda de dibuix no espontani pròpiament tècnic va ser datada al 2450 a.C .Es un dibuix que apareix esculpit a l’estàtua del rei sumeri Gudea coneguda comL’arquitecte i esta exposada al Museu Louvre a Paris.
En 600 a.C apareix Tales un filòsof de l’ antiga Grècia nascut en Mileto. Tales encara que va destacar en totes les ciències va ser famós pel seu coneixement especialment en astronomia. Es diu que Tales va introduir la geometria a Grècia. Els seus coneixement li va servir per descobrir importants propietats geomètriques. Tales no va deixar constànciadels seus coneixements, va ser Aristoles el que els va donar a conèixer en la seva obra de la metafísica. En aquet mateix segle també va aparèixer Pitagores que va fundar una escola on es va atribuir els coneixements sobre els tres primer poliedres regulars : tetraedre, hexaedre i octaedre. Tot i això la seva contribució més coneguda va ser el teorema de la hipotenusa, conegut com el...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS