Olvidate de mi

Páginas: 3 (543 palabras) Publicado: 3 de abril de 2013
Olvidate de mi
ACTIVITATS
1. Quan en Joel reviu els records en la seva memòria, creus que són autèntics o són records distorsionats?
Són records autèntics, que ha viscut amb Clementine i que ellquan li van el buidatge de records retorna aquest records i es dona compte que no vol esborrar-los. Però intenta anar-se’n d’aquests records per que no els puguin esborrar. I així, si s’anaven delsrecords compartits i s’anaven a uns altres, els altres records no els podien esborrar.
2. Els protagonistes del pel·lícula, en Joel i la Clementine, prenen diverses decisions: són racionals oemocionals? Posa exemples de cada classes de decisió.
Una decisió racional seria al final de la pel·lícula, quan Clementine i Joel prenen la decisió de seguir coneixent-se tot i sabent el que havien fet enel passat.

Una decisió emocional seria quan Joel pren la decisió de esborrar a Clementine de la seva memòria. Va ser una decisió guiada per els seus sentiments, per sentir-se traicionat perClementine, decepcionat i enrabiat. Llavors va prendre la decisió de esborrar-lo.
En el moment que li estava esborrant, ell se estava em penedint per que no havia meditat las solucions.
3. Imagina’t queexistís la màquina d’esborrar records. T’agradaria poder esborrar records de la teva memòria? Creus que això seria bo, o penses que després te’n penediries?
Jo no voldria esborrar cap dels meusrecords, siguin bons o dolents. Gràcies aquests records soc com soc, gràcies a aquestes experiències que he viscut penso com penso i visc com visc. Així que jo crec que mai esborraria cap dels peus recordsi si algun dia ho fes, no seria ni bo ni dolent, perquè després de aquest procés de esborrar el pensament no m’han recordaria, així que no hem podria penedir.

4. Al llarg de la pel·lícula, elspersonatges cometen moltes distorsions cognitives. Assenyala’n cinc, amb la seva formulació correcta.
1. S’avorrirà de mi (llegir el pensament, nosaltres no ho sabem, suposem que es així i això ens...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Olvidate del multitasking
  • Olvidate de mi, analisis
  • Olvidate De Mi

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS