omarrrrrrrrrrrr

Páginas: 2 (418 palabras) Publicado: 15 de abril de 2013
Tot comença quan a la matinada sona el telèfon de casa dels Salas, la trucada és de l'hospital clinic on informen als pares de la Lluciana que la seva filla s'ha pres una substancia perillosa.Els amics de la Lluci l'havien portada a l'hospital ja que en el moment en que es va prendre la pastilla ells estaven allà i la van podrer ajudar.Mentre esperen a que els metges els hi diguin algunacosa truquen a l'Eloi, el xicot de la Lluci, per explicar-li el que ha passat ja que ell no estava alla en aquell moment.

Nus:

Els metges informen de que la Lluciana es troba en coma, quan elsseus pares la van a veure els seus amics els hi expliquen el que ha passat: que van comprar pastilles d'èxtasi, i quan la Lluciana se la va prendre es va començar a trobar malament i a tenir molta calori la van portar a l'hospital.

Els doctors informen de la la substància que s'ha pres la Lluciana no és èxtasi, sinó que és una substaàcia molt semblant anomenada eva.

L'Eloi va anar a buscarl'home que havia venut les pastilles a la Lluci i als seus amics per poder comprar-li una altra pastilla i que els doctors la poguessin analitzar per veure que portava i poder ajudar a la Lluci.

EnVicent Espinós també busca el qui els hi va vendre les pastilles per detenir-lo.

Al mateix temps la Loreto, la millor amiga de la Lluciana, intenta lluitar contra la seva bulímia, i ho aconsegueix,tot gràcies a que no vol morir i vol tenir vida, pensant en el que li està passant a la Lluciana.

I a més en Marià Zapata, un periodista, vol treure a portada el cas de la Lluciana i peraconseguir-ho primer demana informació a Vicent, però no li vol dir res. Després interroga a la Norma, la germana de la Lluciana, i acosegueix treure-li que és campiona d'escacs, té divuit anys, és una bonaestudiant... i aconsegueix fer-li unes fotos en coma.

Mentrestant la Lluciana va sentint i veient tot el que esta passant i intenta parlar i dir-los alguna cosa però no pot. És com si estigues en una...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS