omeg

Páginas: 15 (3567 palabras) Publicado: 25 de agosto de 2013
PROFIT
Plaça de Catalunya, núm. 14, 1er C
17004 GIRONA


MEMÒRIA DE L’EMPRESA PROFIT POSANT DE MANIFEST LA RELACIÓ CONTRACTUAL I COMERCIAL AMB LES EMPRESES CATERING ACCIÓN, sl. i CATERCEL 2004, sl.


Breu descripció de l’empresa.

La societat PROFIT CAPITAL, slu, amb domicili social a (17004) Girona, plaça de Catalunya, núm. 14, 1er C es dedica a la prestació de serveis al’hosteleria, concretament l’arrendament de material d’hosteleria a terceres empreses i persones. Si bé a Girona es porta la direcció i administració social de l’empresa, és a Molins de Rei (Barcelona) i Sant Fernando de Henares (Madrid) on existeixen els magatzems i es desenvolupa l’acció d’emmagatzematge i logística de l’activitat econòmica.

L’estructura de l’empresa està formada per uns actius(mobiliari, aixovar d’hosteleria, decoració efímera, etc…) que són objecte d’emmagatzematge i arrendament a terceres empreses i persones. Compta amb una plantilla fixe que gestiona l’empresa, i llavors una plantilla temporal (fixes discontinos) que es contracta segons les comandes que tingui l’empresa.

Enfocament del projecte empresarial.

El projecte empresarial de l’empresa PROFIT CAPITAL, sl.s’estudià arrel de l’opció que va tenir el Sr. Enric Enrech Artal, i de les converses i propostes realitzades per PARADÍS a aquell, en el sentit que aquesta organització empresarial va oferir al Sr. Enric Enrech Artal adquirí la línia de negoci anomenada STATUS SERVICE, i que consistia en l’arrendament de material d’hosteleria per a esdeveniments de catering, actes per a col·lectivitats i particulars.Les converses entre ambdues parts es portaren a terme per una banda pel Sr. Enric Enrech Artal –la societat PROFIT CAPITAL, slu no estava constituïda- i per l’altra amb el Sr. Daniel Quer, que en el seu moment ostentava el càrrec de director general, persona de contacte i màxim responsable financer de PARADÍS. Des del punt de vista cronològic, les converses i enfocament d’aquest projecteempresarial es portaren a terme els primers mesos de l’any 2008.

S’adjunta al present fotocòpia d’un correu electrònic que el Sr. Daniel Quer adreçà al Sr. Enric Enrech Artal en el que es posa de manifest i acredita la relació existent entre les dues parts, i en el sentit que el primer proposà el negoci al segon.

Principals línies de la proposta del projecte empresarial.

A efectes de definirles principals línies del negoci que fou objecte de compravenda, precisem els punts següents:

Venda de la línia d’explotació STATUS SERVICE: El Sr. Enric Enrech Artal adquiria el negoci que operava amb la marca comercial STATUS SERVICE a dues de les empreses que formaven part de l’organització que representava el Sr. Daniel Quer. Aquest actuava sota el consentiment dels representants legals deles empreses CATERING ACCIÓN, sl. i CATERCEL 2004, sl., entitats explotadores de l’activitat i negoci transmès, i que actuaven bàsicament als mercats de Catalunya i Madrid, respectivament.

Objecte de transmissió: la proposta cercava la compravenda per part de les societats titulars i explotadores del NEGOCI D’ARRENDAMENT DE MATERIAL. Òbviament, com a negoci s’entén el conjunt d’unitats decapital immaterial (marca comercial, fons de comerç) i material (equips de mobiliari, aixovar, elements de decoració, utillatges, eines, etc…).

Recursos humans: a efectes de portar a terme l’acció diària de l’explotació econòmica de l’empresa, sense distorsions i excessius canvis d’operativa, la nova empresa a constituir pel Sr. Enric Enrech Artal absorvia l’estructura de recursos humans que lesantigues explotadores comptaven. És a dir, des del primer moment, PROFIT CAPITAL, slu havia d’estar gestionada per l’equip humà que operava el dia a dia de l’activitat econòmica que portaven a terme les antigues titulars i explotadores.

Previsions de rendiment i explotació: la direcció de les empreses transmetents, Sr. Daniel Quer, realitzà i aportà a les negociacions amb el Sr. Enric...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Omega
  • los omega
  • omega
  • Omega
  • Omegas
  • Omega
  • Omega
  • Omegas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS