on ets ahmed

Páginas: 3 (606 palabras) Publicado: 29 de octubre de 2013
Resum: La Clàudia és una noia que tothom la considera perfecte: alta, rossa, guapa, intel·ligent, etc… tot i que a ella no li agrada perquè vol que se la valori per ella mateixa.
Un dia, la Clàudiaconeix un noi anomenat Ahmed d’origen marroquí al qual els seus amics li fan la vida impossible, en canvi ella, de mica en mica es va fent amiga d’ell fins que s’acaben enamorant, però això els amicsde la Clàudia no ho troben bé.
Un dia hi ha un incendi al institut i els amics de la Clàudia culpen a l’Ahmed, ella no s’ho creu i li fa costat fins que és el mateix Ahmed que reconeix haver comèsel incendi i això els separa. Al cap d’un temps es sap la veritat: qui havia comès el incendi no va ser l’Ahmed, sinó un amic de la Clàudia. Així que la Clàudia va a buscar l’Ahmed per demanar-li perdói tornar amb ell. Un cop amb l’Ahmed, parlen i arreglen les coses, però, abans no han acabat la conversa, es troben immersos en una baralla, hi havia un quants skins al barri barallant-se amb elspolicies però cap dels dos surt ferit i finalment l’Ahmed li diu a la Clàudia que marxarà de Catalunya i anirà a viure a Londres perquè hi coneix marroquins que viuen allà i diuen que estan més benacceptats.
Valoració personal: Aquest llibre m’ha agrada’t perquè la història d’amor et captiva, a més a més hi ha un punt d’intriga, per exemple, quan passa l’incendi o hi ha la baralla perquè no sapsquè passarà i està bé perquè toca també el tema del racisme.
Resum: La Clàudia és una noia que tothom la considera perfecte: alta, rossa, guapa, intel·ligent, etc… tot i que a ella no li agrada perquèvol que se la valori per ella mateixa.
Un dia, la Clàudia coneix un noi anomenat Ahmed d’origen marroquí al qual els seus amics li fan la vida impossible, en canvi ella, de mica en mica es va fentamiga d’ell fins que s’acaben enamorant, però això els amics de la Clàudia no ho troben bé.
Un dia hi ha un incendi al institut i els amics de la Clàudia culpen a l’Ahmed, ella no s’ho creu i li fa...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • On ets Ahmed
  • I TU D ON ETS
  • On Ets
  • ¿Que son las ets?
  • ets
  • ETS
  • ETS
  • Ets

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS