On ets Ahmed

Páginas: 14 (3451 palabras) Publicado: 25 de noviembre de 2013
On ets, Ahmed? - Manuel Valls
Personatges:
Clàudia López: alta, rossa i d’ulls blaus. Ahmed: immigrant marroquí que ajuda al seu pare al restaurant marroquí. David: germà petit de la Clàudia. Segons ella només serveix per mirarla tele i donar puntades de peu a una pilota. Pare: està boig pel futbol, com el seu fill. Mare:la Clàudia l’anomena Karmen von Ordresconcises.Sílvia: cosina de la Clàudia. És una “pija recalcitrant”. Josep Lluís: oncle de la Clàudia. És dentista. El pare li ha posat el malnom de “Milionari”.Angèlica: tia de la Clàudia. Mai: amiga de la Clàudia que juga a bàsquet. És una fanàtica del esports. És alta i té el cos com el d’un home. Per a ella el bàsquet ho és tot.Lídia: amiga de la Clàudia abans que s’enfadessin. El Quico li va al darrera. Xavier: amic de la Clàudia i fanàtic de les pelis de ciència ficció, força raret. Samir: treballa decambrer al restaurant del pare de l’Ahmed, és molt orgullós. Vincent: professor de llengua. Ramon Vidal: professor preferit de la Clàudia.Gustau: professor d’educació física. La Mortimer: professora de física, poc comprensiva. Director de l’institut: és més comprensiuque el tutor.
Argument:
Capítol 1: Al principi del segon any d’institut passa una cosa que provoca un gir inesperat en la vida de la Clàudia. El Víctor, l’Àlex i en Toni critiquen a l’Ahmed i la Clàudia el defensa. La mare de la Clàudia avisa a la seva família que els estan esperant a el nou restaurant marroquí que té al costat de la feina, cosa que no fa gaire gràcia al pare ni al David.Capítol 2: La família arriba al restaurant marroquí on els espera la resta de família. Demanen cuscús, racions d xai i boquetes. L’oncle treu de polleguera al pare. De sobte, un noi vestit de cambrer s’apropa a la taula: és l’Ahmed. L’Ahmed i el seu pare es presenten a la família.
Capítol 3:La Clàudia va a buscar a la Mai a la pista de bàsquet, que està jugant un partit. L’equip de la Mai (que eral’antic equip de la Clàudia) perd. La Mai i la Clàudia queden per anar al cinema a veure “Mars attacks” de Tim Burton. Quan la Clàudia arriba a casa la seva mare li diu que l’Ahmed la ha trucat per dir-li que es va deixar la cartera al restaurant. El pare vol a anar a comprar el dormitori d’en David i per això comença una discussió: la mare defensa als immigrants dels comentaris del pare, que acaba...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • on ets ahmed
  • I TU D ON ETS
  • On Ets
  • ¿Que son las ets?
  • ets
  • ETS
  • ETS
  • Ets

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS