ONG's

Páginas: 3 (597 palabras) Publicado: 27 de noviembre de 2014
Solidaritat: Quan dos o més persones s'uneixen i col•laboren juntes per aconseguir un fi comú és quan parlem de solidaritat. La solidaritat és un valor de gran transcendència per als humans, ja quegràcies a ells no només a arribat a els nivells més alts de civilització i de desenvolupament al llarg de la història, sinó que també a aconseguit en sortir-se’n dels desastres més terribles.
Unapersona solidaria s’interessa per els demés, però no només amb bones intencions, sinó que fa el possible perquè l'ajuda sigui efectiva. Aquesta mener de ser s'inspira amb el desig de sentir-se útil. Ésun sentiment basat en metes o interessos comuns. Es refereix també als lligams socials dels membres d'una comunitat entre sí.
ONG: Les inicials d’ONG corresponen a Organització no Governamental. LesONGs, no tenen cap definició fixa o formal per dir-ho d'alguna manera, es defineixen generalment com a entitats sense ànim de lucre, independents i voluntàries. No estan lligades a l'Estat ni alsorganismes intergovernamentals (Tot i que en alguns casos si reben fons del govern). Segons el DRAE, és una "organització de iniciativa social, independent de l'administració pública, que es dedica aactivitats humanitàries, sense ànim de lucre". Jurídicament les ONGs adopten diferents "estatus", com poden ser fundació, associació, cooperativa o altres. Parlem també llavors d’associacions que podenser a nivell local, regional, nacional i internacional.
Van ser anomenades ONGs (o NGO, en Anglès) per primer cop l'any 1945 per les Nacions Unides i son utilitzades sobretot per referir-se a aquellesorganitzacions que es mouen a nivell internacional. I generalment també a les associacions domèstiques, tot i que a alguns països com als EUA utilitzen les sigles NPO per a aquestes últimes.Normalment les activitats d'aquestes associacions són el medi ambient, la feina social, la defensa comunitària i els drets humans. També treballen per promoure el canvi social o polític a gran escala, o de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ong's
  • la ong's en bolivia
  • Ombudsman y ONG's
  • ONG's (directorios)
  • Historia de las ong's
  • Oig's y ong's
  • Las ong's
  • Ong's

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS