onwe5437

Páginas: 3 (510 palabras) Publicado: 13 de noviembre de 2013

ESTIMADA TE DE D’EIXAR (CATALÀ)

Quan jo era petit, tenia un objecte, un material, una cosa que a jo em va marcar el meu desenllaç del amor de la meva amiga que m’ajudava a dormir a somiar atorcar-me els ulls quan plorava, m’ajudava a aixecar-me quan queia i tornar me de peus a terra i poder córrer una altra vegada.
Tot va passar quan jo tenia uns 3 a 2 anys quan arribava Nadal la mevamare em va a incitar que si dona va la meva millor amiga i jo no tenia pas pensat deixar de estimar i acariciar-la. El cas que a mi era molt juganer em deien que si als reis mags els i donava la mevaamiga em portarien el regal desitjat el que m’avia tret la son el que avia escrit la carta dels reis mags una vegada i u una altra amb la lletra amb majúscules i que casi no sentia “estimats reis mags”,el cas es que la vaig donar amb les llàgrimes als ulls però meu van portar per aconseguir la felicitat, vaig donar la meva coixinera.
Fins ara fa un parell de setmanes vaig entendre la felicitat ies el camí que em de fer cap a el nostre destí, la felicitat mai a de dependre de una tercera persona. Per entendre la felicitat jo crec que as de sentir el oposat. També mai preguntat si tothom estàpreparat per a ser feliç, per exemple jo e vist persona que estan aquí per estar aquí, que està sense plantejar-se res,sense motivar-se per res ni sense aprendre res, no vol destacar en alguna cosa,això per a mi vol dir que aquella persona està patint en vida, i acostumen a dir” es que no em passen coses bones”. Per a mi per a poder ser feliç es necessiten una sèrie de coses. Tenir maduresa,donar sentit a la vida, superar la frustració del que no podem tenir, saber resoldre problemes, s’ha de canviar amb el canvi, s’ha de ser educat , que es el contrari de la ignorància, jo la ignorància lareflexió com una pedra que pesa molts i molts kilograms i te bloqueja te fa tenir por, també tenir una consciencia neta, hi ha un cas de l’actualitat de que Neil Armstrong s’havia dopat amb els tour...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS