Oparin

Páginas: 4 (769 palabras) Publicado: 19 de febrero de 2013
Rugby


Índex

1. Camp de rugby
2. Torneigs importants
3. funcionament de la lliga Francesa i Anglesa
4. Proteccions de rugby
5. Modalitats de rugby


* Línia decentre del camp: és una línia contínua: transversal, situada, com és lògic, de manera que divideix el camp en dues meitats.

* Línies de 10 metres: són dues línies discontínues, paral·leles a lalínia del centre, a 10 metres a cada costat d'aquesta.

* Línies de 22 metres: són dues línies contínues, paral·leles a la línia del centre, situades a 22 metres de cada línia de marca.

*Línies de 5 m: són uns petits traços que creuen les
línies de 15 metres i es dibuixen també a 5 metres del pal.








* La Copa del Món de Rugby és la competició internacionalde la Unió Internacional de Rugby.
El primer torneig va ser organitzat el 1987, per Austràlia i Nova Zelanda, i des de llavors es porta a terme cada quatre anys. El premi és la Copa Webb Ellis pelnom de l'inventor del rugby, William Webb Ellis.

* El Torneig Panamericà de Rugby va ser el torneig internacional oficial de Rugby més important del continent americà disputat en forma irregulardes de 1995 fins al 2003. Va arribar a ser usat com eliminatòria per la Copa del Món de Rugby. En ell, participaven les seleccions d'Argentina, Canadà, Uruguai i Estats Units.
La cinquena i últimaedició va tenir lloc el 2003, a Argentina. Els Pumes (la selecció argentina) va guanyar tots els tornejos.





* Lliga anglesa: La temporada de la Guinness Premiership va de setembre amaig i consta de 22 jornades, en les que cada club juga contra el seu rival a casa i fora. Durant un partit de la Premiership, els punts que rep cada equip per a la classificació de la lliga podenser guanyats de diverses maneres:
- 4 punts per una victòria
- 2 punts per un empat
- 1 punt de bonus per perdre per 7 punts o menys
- 1 punt de bonus per marcar 4 assaigs o més en un partit....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Oparin
  • oparin
  • Oparin
  • Oparin
  • oparin
  • Oparín
  • oparin
  • oparin

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS