Operació Bikini

Páginas: 4 (851 palabras) Publicado: 1 de julio de 2012
Cap endins

Operació Bikini

Des que les primeres floretes destaquen en el paisatge cansat de l’hivern es pot observar una major afluència de gent de diferents generacions per zones de passeigdel terme de Sallent. És una visió que em dibuixa un somriure a la cara, me n’alegro! però no deixa de fer-me reflexionar que no només s’està cercant la salut amb aquesta empenta que denota sacrifici.L’arribada dels dies lluminosos és també l’època de les collites , de l’abundància, de l’esbarjo, de les festes majors, dels casaments i comunions, vacances, platja, piscina...O sigui de conviure demés a prop, de compartir moments, de presentar-se en societat i, és clar, hem d’estar de bon veure!
Però un moment, és potser negatiu voler estar guapu? és criticable que volguem agradar?
No, no, decap manera, cuidar-se la imatge és una de les conductes que denoten que hi ha ganes de viure, que cerquem el futur de forma òptima, que volem ser-hi a totes. El que és qüestionable i inclús en moltscasos preocupant és la forma com s’intenta o s’aborda.
A tall d’exemple, les dietes són protagonistes indiscutibles en l’estratègia d’aconseguir modificar l’aspecte físic en un temps rècord sensepassar per quiròfan. Les cremes, diürètics i altres pòcims compartiran cartell en el dramàtic periple abans no arribi l’estiu.
Podríem parlar de conductes obsessives per voler oferir una imatge ques’assembli al ideal que se suposa hem de tenir.
Si comencem per les dietes, veurem que ja que costa tant restringir la ingesta abusiva, el que fem és buscar formules basades en la sobrecàrrega a l’organismed’un tipus d’aliment. Ara estan de moda les dietes proteíniques, que es veu que aprimen una barbaritat però que no tenen en compte la descompensació orgànica. I el problema inicial està en què hi hamolta gent que pot fer-se mal, ja que en molts casos no estan sota el control d’un especialista.
[pic]
-Qui no coneix alguna dieta miracle ?
A més, tampoc no és té en compte que una vegada...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Bikini
  • historia del bikini
  • Historia del Bikini
  • Operacio Nicolai
  • Investigacion de operacioes
  • operacio orion
  • Investigación de operacioes
  • Operació

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS