Operació Exilium

Páginas: 8 (1925 palabras) Publicado: 21 de mayo de 2014
-McGregor, Héctor McGregor ha de morir.
-I Ivanova?
-Si s’interposa en el teu camí també.
-Però.... Com ho faré? Ells són a la ambaixada dels Dwalmorn!
-Tranquil, Antaares, podràs fer-ho perfectament, i a més tindràs un equip d’armes i utensilis d’alta tecnologia, que podràs utilitzar perfectament. Som al 3677! Que esperaves?
-No ho sé... Escolta’m Lance... No vull que hi hagi unconflicte internacional com la última vegada. Ja saps que va passar.
-Tranquil, no passarà res i ara agafa, ves cap a l’aeroport de la agència, el que hi ha a Canadà, l’experimental, el de proves. Ves-hi, busca en Vorat, i pregunta-li per l’Sky Daddy, ell et donarà més instruccions.
L’Antaares va fer camí cap al garatge i al arribar a la 7a planta va buscar la Rampage, la seva moto mono-roda, es vaasseure al selló, va donar el contacte amb les claus i va sortir per la rampa amb direcció a la tanca de sortida.
A la porta de la tanca hi havien dos talaies a banda i banda amb un guàrdia al capdamunt vigilant la entrada, cada un d’ells portava un arc de politges amb una mira làser i fletxes de punta de titani.
Quant va arribar a la tanca van fer parar a l’Antaares per revisar la documentació, aldonar-la-hi al revisor de l’entrada, li va dir:
-Noi ja saps que són temps difícils i molta precaució sempre és poca!
-Ho se, ho se. Escolta’m, Marcus, tu que coneixes els del departament de proves i tecnologia, com va la F4A5D7? Ja funciona? O encara està en fase de proves?
-Em sembla que et cridaran perquè la provis, però de totes maneres intentaré esbrinar-ho, ja t’ho comunicaré quant hosàpiga.
-Perfecte, ja ens veurem.
-Vinga adéu!
Al sortir per la porta de la tanca l’Antaares va tombar a l’esquerra en direcció cap a l’autopista cap a l’estat d’Averip i quant portava mitja horeta de trajecte, va veure el desvio que portava cap a la ciutat de Claverius, el va agafar i va enfilar cap a casa seva. Al arribar va obrir la porta del garatge i va entrar-hi per guardar la Rampage.
Vabaixar de la moto i va obrir la porta metàl·lica que donava a les escales de casa seva, les va pujar direcció a la seva habitació i al arribar al replà va penjar la jaqueta al penjador de llautó. Va obrir l’armari i a dins hi havien unes escales de mà amb direcció amunt, al pujar uns quants trams d’escala va arribar a un trapa metàl·lica que s’obria amb un panell de control i amb contrasenya; vateclejar 22/26/9/77 i es va obrir la trapa. Era una habitació espaiosa amb una taula central rodona i metàl·lica on hi havia un projector hologràfic, l’Antaares va pitjar un botó groc i es desplegar una cadira i unes pantalles amb un ordinador molt potent, un parell de radars, un ratolí i un teclat al fons de la habitació. L’ Antaares s’hi va seure i es va posar a teclejar; a la pantalla superioresquerra de l’escriptori va aparèixer un videotrucada d’en Lance:
-Antaares! Ja vas de camí cap a l’aeroport?
L’Antaares li respongué:
-No, encara no, primer volia passar per casa a agafar rova, material i tot l’equip.
-D’acord, d’acord, però espavila que vas just de temps.
-Si senyor... Va respondre l’Antaares amb to burleta, alhora que tancava la pantalla de l’ordinador.
Es va aixecar dela cadira i es va encaminar cap al menjador, passant per la cuina i agafant una tassa de llet sola ben calenteta. Es va tombar a la butaca i va encendre el televisor; al canal 7 feien les noticies:
-Última hora: atemptat a l’aeroport de Claverius, 3 ferits lleus i un desaparegut.
-Les autoritats afirmen que ha estat un atemptat provocat ja que han trobat restes d’inhibidors de freqüències.
Alescoltar la notícia l’Antaares es va exaltar i va fer un bot de la butaca tirant la llet per terra; va córrer pel passadís i va agafar la jaqueta, la bossa de l’equipatge, i les claus d’una revolada, va baixar les escales del garatge i d’un bot va pujar a la Rampage, a 220 per la autopista, va arribar en un tres i no res a l’aeroport.
Quant va entrar per l’entrada est, va veure una gran columna...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Operacio Nicolai
  • Operació Bikini
  • Investigacion de operacioes
  • operacio orion
  • Investigación de operacioes
  • Operació
  • Operacio
  • Hojas De Operaci N Tx

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS