OPINIÓ DE CONTRAPORTADA

Páginas: 2 (285 palabras) Publicado: 5 de noviembre de 2015
OPINIÓ DE CONTRAPORTADA “La Vanguardia”

Personalment hi estic d’acord amb les opinions i comentaris que aporta aquest escriptor, perquè es cert que encara avuien dia els llibres ens poden arribar a omplir i a aportar coses que les noves tecnologies no u fan. De vegades també tenen molts avantatges sobre les novestecnologies, com ara, en els moment de més interès o més intriga, no pots tindre mai el problema o la por de que set pugui esgotar la bateria, o tindre altresinconvenients.
També trobo molt bé, el fet de que les dones tinguin aquest poder sobre el món de la lectura i tot lo que l’envolta. Una altre cosa que trobo certa enaquest argument, és que els llibres, es podria dir que són insubstituïbles, molts dels motius per la qual es podria dir això es perquè la lectura és fonamental, elllegir es molt enriquidor i s’aprèn sobretot moltes coses a partir de la lectura, com ara, vocabulari, expressions, etc... i no solament serià en els llibres sinóen el món de la lectura en general (llibres, revistes, diaris, enciclopèdies...).
Els llibres et poden arribar a atrapar i fer que t’hi introdueixis en el interiorvivint totes les aventures o desgracies que ofereix la obra. Els llibres poden arribar a omplir a una persona, gràcies a totes les grans emocions que transmet,pots arribar a sentir coses tals, com ara tristesa, alegria, eufòria, por.... Com bé diu en Javier els llibres poden arribar a ser tan importants que fins i totuna vegada estàs introduït en el món de la lectura, al finalitzar un llibre pots arribar a tenir la sensació de quedar-te orfe o bé, trobar-lo a faltar.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • CONTRAPORTADA
  • defender tu opinio
  • contraportada
  • contraportada
  • Opinio critica
  • PROYECTO Portada y contraportada
  • mis opinioes
  • Opini N No Calificada

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS