Opinión Actual Sobre El Sistema De Los Objetos De Braudillard Y El Uso De La Imagen Gombrich

Páginas: 3 (661 palabras) Publicado: 12 de marzo de 2013
Baudrillard ens descriu l’entorn com l’estructura d’una família tradicional, però l’estructura de la família ha variat amb el llarg del temps, i amb ella l’interior de la casa i els seus objectes.Abans l’estructura estava composta per l’home de la casa, en segona posició la dóna, seguidament els fills i per acabar, en algunes ocasions, les minyones. Així mateix, cada un dels personatge tenia elseu propi lloc per desenvolupar les seves activitats, ara bé, l’home era el que tenia el poder en totes elles. L’home no tenia barrera a cap de les sales.
Però la tecnologia a avançat molt i aquestaens ha proporcionat més intimitat per les altres necessitats que l’han acompanyat. Un exemple molt gran va ser el transistor, quan aquest es va inventar la privacitat va arribar a les habitacions, vaser llavors, quan la cambra del descans va adquirir una funció més; la de sala d’estar. Així mateix, el bany va poder passar a ser un luxe i no només una necessitat, la cuina va agafar vida,segurament la societat va començar a estar molt més informada, per lo tant, interessada. Telèfon, televisió, ordenador, telèfon mòbil, Internet...Totes aquests salts, que han succeït en els últims anys, ensdonen la resposta a la nostra situació.
Avui en dia, l’estructura d’una família no és la mateixa que la que Baudrillard tractava en el text, si més no, també està composta per diferents jerarquies,però no per una figura dominant. Les persones tendeixen a tenir mentalitats més obertes, però a particularitzar les propietats. Així doncs, si observem una casa, podem identificar diferents espaispersonals preparats per ser tant íntims com “públics”. És una publicitat privada. Grans finestres i poques cortines; connexió de sales com cuina, menjador, sala d’estar i rebedor; unificació de funcionscom dormitori, sala d’estar i oficina... això ens demostra que dins d’una casa no només hi ha una zona “pública”, sinó que cadascun dels ocupants té la seva pròpia, i això, ha estat aportat pel...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Opinión De Gombrich
  • Opinion sobre el sistema de salud de los eeuu
  • Ensayo Sobre El Sistema Educativo Actual
  • Estética: reflexión sobre un sistema de objetos
  • opinion sobre uno de los mayores problemas del mundo actual
  • articulo de opinion sobre las redes sociales en la actualidad
  • CONCEPCIÓN DANTESCA ACTUAL SOBRE EL PECADO (OPINIÓN PERSONAL)
  • Opinion sobre la sociedad actual

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS