organismos de ayuda para emprendedores

Páginas: 8 (1871 palabras) Publicado: 16 de noviembre de 2013

QUÈ ÉS EL BIOCAT?
Biocat és l’entitat que coordina i promou la biotecnologia, la biomedicina i les tecnologies mèdiques innovadores a Catalunya. La seva missió és dinamitzar tots els agents que actuen en aquest àmbit i les seves iniciatives, per tal de configurar un entorn amb un sistema potent de recerca, una transferència de coneixement activa, i un teixit empresarial emprenedor queesdevingui motor econòmic del país i contribueixi al benestar de la societat.

ORGANISMES QUE EL FORMEN:
Creat l’any 2006 per la Generalitat i l’Ajuntament de Barcelona, integra empreses i entitats del sector. La seva missió principal és contribuir a la creació d’un entorn adequat que doni valor a la recerca a Catalunya, així com consolidar la biotecnologia, la biomedicina i les tecnologies mèdiquescom a sector econòmic rellevant.
Des de Biocat  s'impulsa l'anomenada “BioRegió de Catalunya”, que aplega els investigadors i empreses que treballen en aquests àmbits. El projecte reuneix diferents actors de la societat catalana, administracions i entitats, públiques i privades, entre les quals figura el Parc Científic de Barcelona, un dels més destacats del sud d'Europa, on hi treballen més de2.000 professionals.

OBJECTIU:
Biocat té com a missió dinamitzar els agents i les iniciatives que a Catalunya intervenen en el sector de la biotecnologia, la biomedicina i les tecnologies mèdiques per configurar un entorn amb un sistema potent de recerca, una transferència de coneixement activa, i un teixit empresarial que esdevingui motor econòmic de Catalunya i contribueixi al benestar de lasocietat.

FUNCIONS:
COL·LABORAR: Biocat té com una de les principals funcions, facilitar la relació entre el treball en equip dels agents actius en el sector català de la biotecnologia, la biomedicina i les tecnologies mèdiques. Actuen com a socis fomentant les relacions col·laboratives entre entitats, empreses i administracions per assegurar el correcte desenvolupament del sector. Actuen com aplataforma i espai de trobada per a xarxes i projectes nacionals i internacionals.

FLEXIBILITAT I INNOVACIÓ: Analitzen i estudien els signes de canvi de l’entorn amb l’objectiu de dissenyar estratègies per a ajudar a aquest sector. Estan permanentment oberts a la innovació, i promouen aquesta.

QUALITAT I EFICÀCIA: Persegueixen els més alts estàndards de qualitat, seguint l’alt nivell de larecerca catalana i la professionalitat que caracteritza el sector empresarial català.

ORIENTACIÓ AL CLIENT: Promouen un diàleg constant amb els agents del sector que els hi permeti conèixer detalladament les seves necessitats per poder-los donar una resposta efectiva. Aquesta és la part essencial de la seva feina, reduir els obstacles que les empreses i els centres troben en la seva activitathabitual per a dissenyar solucions a mida.

COMPROMÍS: Tenen un gran compromís amb els objectius i l’acció continuada en el temps. Acompanyen els processos de l’estratègia plantejada per arribar a treure resultats de la pròpia visió d’aquesta entitat.







EXEMPLES D’ACCIONS
Biocat ha format part de moltes accions importants:

Memoràndum d’entesa amb FIPASE (Març del 2013) ambl’objectiu d’estimular la col·laboració entre Pimes europees i brasileres mitjançant aliances entre empreses, transferència de tecnologia, creació de projectes o intercanviant informació sobre els mercats locals, processos i aspectes tècnics a cada regió.

Memoràndum d’entesa amb el Shangai Juske Biotech Park i el PCB (Octubre del 2012) amb l’objectiu de facilitar l’intercanvi i la instal·laciód’empreses tant a Xangai com a Barcelona i promoure activitats conjuntes.


Acord de col·laboració amb Gesaword (Desembre 2011) amb l’objectiu d’establir bases de col·laboració per realitzar activitats conjuntes.


Acord de col·laboració amb el Massachusetts Biotechnology Council (Setembre del 2011) amb l’objectiu de propiciar les relacions de col·laboració entre entitats i empreses...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Para ayudar
  • para ayudar
  • Para ayudar
  • Estoy Para Ayudar
  • para tu ayuda
  • para ayudar
  • Ayuda para Ti
  • Ayuda para ti.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS